adidas je lansirao maternity kolekciju koja je poput druge kože

Možda malo kasnije nego što bi to predvidjeli, veliki sportski brendovi počeli su pratiti neovisna dizajnerska imena i širiti svoj asortiman kako bi uključili baš sve tipove tijela. Tako je na red došla i trudnička odjeća za vježbanje, koja bi istovremeno bila funkcionalna, lijepa i udobna te zadovoljila potrebu za kretanjem svake buduće majke.

Nova adidas maternity kolekcija

Vježbanje u trudnoći je preporučljivo ako je napredak trudnoće uredan, a u najmanju se ruku važno kretati i razgibavati kako bi tijelo lakše podnijelo sve promjene koje mu se u vrlo kratkom roku događaju. Odjenuti sportsku odjeću i otići u osvježavajuću šetnju moglo bi biti na svakodnevnom rasporedu gotovo svakome, a sportski komadi svakako olakšavaju kretanje i kad je riječ o ozbiljnijem bavljenju sportom.

Tako se i adidas pridružio trudničkom tržištu svojom novom kolekcijom za koju kažu da je mekana poput druge kože, a namijenjena je i podršci tijelu nakon poroda i svakodnevnom nošenju, ne samo za vrijeme treninga. Sastoji se od tajica, majica i topova od posebnog materijala koji “diše” i grli tijelo, a osim toga su izdvojili brojne komade iz svojih drugih kolekcija koji su maternity friendly. Pogledajte ih sve na linku.

Foto: adidas

0