adidas je lansirao maternity kolekciju koja je poput druge kože

adidas je lansirao maternity kolekciju
koja je poput druge kože

Možda malo kasnije nego što bi to predvidjeli, veliki sportski brendovi počeli su pratiti neovisna dizajnerska imena i širiti svoj asortiman kako bi uključili baš sve tipove tijela. Tako je na red došla i trudnička odjeća za vježbanje, koja bi istovremeno bila funkcionalna, lijepa i udobna te zadovoljila potrebu za kretanjem svake buduće majke.

Nova adidas maternity kolekcija

Vježbanje u trudnoći je preporučljivo ako je napredak trudnoće uredan, a u najmanju se ruku važno kretati i razgibavati kako bi tijelo lakše podnijelo sve promjene koje mu se u vrlo kratkom roku događaju. Odjenuti sportsku odjeću i otići u osvježavajuću šetnju moglo bi biti na svakodnevnom rasporedu gotovo svakome, a sportski komadi svakako olakšavaju kretanje i kad je riječ o ozbiljnijem bavljenju sportom.

Tako se i adidas pridružio trudničkom tržištu svojom novom kolekcijom za koju kažu da je mekana poput druge kože, a namijenjena je i podršci tijelu nakon poroda i svakodnevnom nošenju, ne samo za vrijeme treninga. Sastoji se od tajica, majica i topova od posebnog materijala koji “diše” i grli tijelo, a osim toga su izdvojili brojne komade iz svojih drugih kolekcija koji su maternity friendly. Pogledajte ih sve na linku.

Foto: adidas

Učitati još
Zatvori