Mama kulerica: Chloë Sevigny

Mama kulerica: Chloë Sevigny

U posljednjih godinu i pol zaista smo svjedočili pravom baby boomu u svijetu celebrityja, influencera i blogera, a najave trudnoća i rođenja još uvijek ne staju. Mnoge poznate mame sa zanimanjem pratimo u njihovim novim ulogama, najčešće zbog inspiracije po pitanju trendova, outfita ili baby opreme, a neke se istaknu svojim cool faktorom – poput Gigi Hadid koja je s majčinstvom doživjela pravu transformaciju, ili Chloë Sevigny, o kojoj pišemo danas.

Chloë Sevigny je američka glumica, model i režiserka koja se proslavila ulogama u filmovima kao što su Boys Don’t Cry i American Psycho, te serijama Big Love, American Horror Story ili We Are Who We are. Najveća je inspiracija ipak na modnom polju, a osim što je bila model za brojne modne kuće, bila je i inspiracija dizajnerima zbog eklektičnog stila i činjenice da je drugačija.

Što nosi Chloë Sevigny?

Svoj jedinstveni izričaj nije napustila ni u trudnoći, pa ni nakon poroda. Njen Vanja iz veze sa srpskim vlasnikom galerije Sinišom Mačkovićem sada ima već godinu dana, a mi uvijek volimo vidjeti u kakvoj je kombinaciji prošetala New Yorkom sa svojim partnerom i sinom. Veliki je fan čarapa i natikača – u njenom se ormaru uvijek nađe inspiracije za fora outfit.

Odabrali smo nekoliko njenih kombinacija za tople dane koje je nosila u posljednjih godinu dana.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori