Fora majice koje ćete poželjeti čak i ako niste mama

Fora majice koje ćete poželjeti
čak i ako niste mama

Imati dobru bijelu pamučnu majicu u ormaru je apsolutni must, bez obzira radi li se o kratkim ili dugim rukavima, debljem ili tanjem materijalu, važno je da se radi o kvalitetnom pamuku. Osim klasičnih, potpuno praznih majica, dobar dodatak garderobi uvijek su majice s natpisima. Duhoviti i znakoviti natpisi će osim osobnog značenja za vas, razveseliti i svakog tko baci oko na majicu, a baš takve dizajne ima Womom.

Brend Womom

Njemački brend Womom pokrenule su dvije majke Kerstin Rothkopf i Annette Granados Hughes u ljeto 2017. godine, a zatim su im se pridružile Tatjana Peco i Sophie Rolf te kompletirale tim. Kao majke, cijeli su brend osnovale na ideji majčinstva i trudnoće, ali sa svakom ženom na umu, smatrajući da industrija u prevelikoj mjeri žene nakon poroda kategorizira isključivo kao majke ili stigmatizira one koje to ne žele postati.

Baš zato njihove majice s fora natpisima kao što su Mom Chérie, Milk, La Famiglia, Join the Gang, Don’t Fight the Feelings, Mamma Mia itd., na svoju listu želja stavljaju svi. Klasični dizajn, pamučna podloga uglavnom bijele boje, natpisi u različitim fontovima i nijansama, glavna su odrednica ovih T-shirtica i sweatshirtova, a svaka majica odiše retro vibrom.

Womom dostavlja u Hrvatsku – zavirite u njihov online shop ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori