Chriselle Lim i njene djevojčice obožavaju #twinning kombinacije

@chrisellelim

Chriselle Lim je jedna od prvih vlogerica, blogerica i originalnih influencerica koje su se pojavile na svjetskoj sceni. Svoj YouTube kanal započela je 2008. godine, a 2011. ulazi u svijet modnog, lifestyle i beauty bloganja uz vlastitu platformu The Chriselle Factor. Otad nije sišla s vrha liste najuspješnijih.

@chrisellelim

Osim što je poznato lice često viđeno na svim relevantnim događanjima, Chriselle je uz uspješnu karijeru gradila i stabilan obiteljski život. Muža Allena Chena upoznala je početkom izgradnje poslovnog carstva, a nakon uplovljavanja u bračnu luku 2012., prva kćerkica Chloe Victoria Chen došla je na svijet 2015. godine.

Koordinirani outfiti Chriselle, Chloe i Colette

Već je to promijenilo smjer Chrisellinog bloga utoliko što je dio tema počela posvećivati majčinstvu te često objavljivati fotke s malenom Chloe. Kada je prva djevojčica napunila tri godine, na svijet je došla druga – Colette Cali Chen, a mi smo već tada aktivno pratili Chrisellin trudnički stil.

@chrisellelim

Chloe sa svoje četiri godine već pokazuje modne sklonosti, a curama je najdraže kada sve tri imaju koordinirane outfite. S obzirom na pozornost koju Chriselle obraća na svoj stil zbog posla kojim se bavi, nije iznenađujuće da je prva kćer naslijedila ljubav prema modi, a vjerojatnost je da će i mlaša Colette isto uživati u svim dizajnerskim komadima.

Izdvojili smo nekoliko najslađih twinning momenata Chriselle Lim i njenih kćerkica, pogledajte ih u nastavku.

@chrisellelim
@chrisellelim
@chrisellelim

Foto: Instagram @chrisellelim

0