Mladi tate u Hollywoodu

Kako ne bismo samo obraćali pozornost na cool slavne mame, odlučili smo malo pažnje posvetiti i tatama koji su se s tom velikom ulogom susreli prvi put u životu. Kao i svi novopečeni roditelji, s uzbuđenjem su dočekali taj najvažniji životni zadatak te s lakoćom obavljaju sve zadatke vezane uz brigu i podizanje svojeg malog blaga.

Ashton Kutcher i Mila Kunis

Paparazzi fotografije djece ovih parova neprekidno vrebaju, ali u medije je uspio procuriti tek pokoji snimak u čiju se vjerodostojnost ionako sumnja. Svima njima je zajednička crta velika tajnovitost i zaštita privatnosti, ne objavljuju fotografije u showbiz magazinima te će čini se proći još neko vrijeme prije nego što djeca odrastu i svjetla reflektora padnu i na njihov život.

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds i Blake Lively

Ryan Reynolds i Blake Lively su svoju prvu kćerkicu dočekali krajem prosinca. Trudnica čiji stil smo netremice pratili na ulicama i crvenim tepisima i njen pratitelj na važnim društvenim događanjima bili su presretni s pridošlicom, no njeno je rođenje obavijeno velom tajne. Iako je prvobitno objavljeno da su joj dali ime Violet, sada se te glasine negiraju, a kako je djevojčici pravo ime još se ne zna. Poznato je samo kako se radi o obiteljskom imenu.

Ryan ove godine očekuje završetak čak četiri filmska projekta što znači da je raspored oslobođen za kćerkicu. “Kao i svi novopečeni roditelji, bojim se pogrešaka koje mogu napraviti, a koje će utjecati na ovaj mladi život. No ostavljam mjesto za napredak i stvarno se veselim što sam dobio malog frenda”, komentirao je Ryan.

Ashton Kutcher

Ryan Reynolds i Blake Lively

Početkom listopada prošle godine Ashton Kutcher postao je otac malene Wyatt Isabelle. On i odabranica njegovog srca, Mila Kunis, trenutačno su jedan od najomiljenijih Hollywoodskih parova, pogotovo uz činjenicu da je Mila u centru pozornosti s premijerom novog filma “Jupiter u usponu” i po prvi puta na crvenom tepihu od rođenja djevojčice. No, zasad Wyatt ostaje skrivena od stranica tabloida iako Ashton pokušava nadmudriti fanove objavljujući lažne fotografije.

Njihova ljubavna priča je kao iz bajke jer napokon su se u stvarnom životu spojili Jackie i Kelso, uloge iz serije “Lude sedamdesete” po kojima su oboje postali planetarno popularni. Obožavatelji su držali palčeve da se ta ljubav jednom ostvari, a sada je i okrunjena najljepšim mogućim darom.

Ryan Gosling

Ryan Gosling i Eva Mendes

Kad je objavljena vijest da su Eva Mendes i Ryan Gosling na svijetu poželjeli dobrodošlicu maloj Esmeraldi Amadi, žene diljem svijeta su proglasile dan žalosti jer je tada prema mnogima najzgodniji muškarac planete bio nepovratno izgubljen. Eva i Ryan su otkrili da su ime odabrali kombinacijom omiljenog im lika Esmeralde u “Zvonaru crkve Notre Dame” te imena Evine bake koje na španjolskom znači “voljena”.

Kao pravi moderan par trude se dijete odgajati bez pomoći dadilja i baka servisa, iako je Eva u budućnosti otvorena za mogućnost zapošljavanja dadilje. Ryan je prema svjedočanstvima izvora u potpunosti očaran svojom djevojčicom kojoj obožava pjevati.

Hayden Christensen

Hayden Christensen i Rachel Bilson

Glumac čiju je filmsku karijeru obilježila uloga Anakina Skywalkera u “Ratu zvijezda” svoju je odabranicu Rachel Bilson upoznao na setu snimanja filma “Skakač” 2008. godine, a prošlog listopada su dočekali svoje prvo dijete, djevojčicu Briar Rose. Preslatka Rachel, poznata po seriji “Južnjačko srce” koju trenutačno možemo gledati na kanalu Doma TV, otkrila je kako su ime odabrali prema originalnom imenu Uspavane ljepotice u bajki braće Grimm, ali osim toga par vrlo drži do zaštite privatnosti. Rijetko su se pojavljivali u javnosti dok je glumica bila trudna, a nakon poroda još i rjeđe.

Foto: Getty Images

0