Prekrasna kolekcija eco-friendly kupaćih kostima s hrvatskim potpisom

Prekrasna kolekcija eco-friendly kupaćih
kostima s hrvatskim potpisom

Iako se nalazimo na vrhuncu ljetne sezone, za novi kupaći kostim uvijek ima mjesta, osobito kad dolaze s eco-friendly predznakom. Jednu takvu kolekciju kupaćih kostima potpisuje hrvatski brend Lunilou iza kojeg stoje sestre Ivana Andrijanić i Izabel Kovačić. U kolekciji se nalazi nekoliko modela kupaćih kostima za djecu i za odrasle, svi modeli badića su jednostavni, svevremenski te su napravljeni od ekološki održivih organskih materijala. Kad je riječ o održivosti, kupaći kostimi napravljeni su od recikliranog poliamida koji je dobiven od ECONYL® regeneriranog najlona s UPF 50+ koji obuhvaća obje vrste UV zraka: UVA i UVB.

Osim kupaćih kostima za djecu, kolekcija donosi i prekrasne kupaće kostime za odrasle – kolekcija je sastavljena od dvodjelnih i jednodijelnih modela, a svaki od njih je matchy-matchy s dječjom kolekcijom, odnosno dolaze u istim bojama i uzorcima. Željeli su stvoriti nešto posebno i čarobno, ne samo za djecu, nego i za roditelje te su dodali kako se svaka majka zaslužuje osjećati sigurno i posebno pa su ovi divni kupaći kostimi dizajnirani upravo za njih. Napravljeni su od istih materijala kao i kolekcija za djecu, a iz Luniloua kažu kako je to njihov način kojim otpad pretvaraju u izvrsno modno rješenje.

U Lunilouu kažu kako bebe doživljavaju kao osjetljiva bića pa sve materijale za svoje proizvode biraju pažljivo kako bi bili najkvalitetniji, čisti, a istovremeno lijepo dizajnirani. Iz tog su razloga odlučili koristiti najkvalitetniji pamuk iz sjevernog Perua, a to idealno vlakno njihove proizvode čini jedinstvenima. Svojim radom daju znajačaj doprinos u očuvanju svijeta u kojem djeca rade prve korake. Brend postoji od 2015. godine, a kažu kako uz Lunilou roditelji imaju priliku pružiti djeci odjeću od prirodnih materijala pogodnih za osjetjivu kožu te odjeću koja ne sadrži kemikalije. Izdvojili smo nekoliko proizvoda, a ostatak kolekcije možete pogledati na web shopu.

Foto: Instagram (@lunilou), Lunilou/Mirko Janković

Učitati još
Zatvori