Ljetni trudnički stil poznate modne blogerice

Ljetni trudnički stil poznate
modne blogerice

Američku blogericu Saru Azani pratimo već neko vrijeme na društvenim mrežama. Osim što stoji iza Instagram profila @stylemba, riječ je o blogerici čiju web stranicu svakodnevno prate tisuće ljudi. Nakon diplome na području marketinga i menadžmenta, Sara se karijeri blogerice posvetila u potpunosti. Danas njena web stranica donosi sukus najboljeg od mode, ljepote, putovanja i uređenja interijera. Svoje obrazovanje i ljubav prema modi, ova poznata blogerica spojila je te usmjerila i u druge stvari. Tako, primjerice, putuje po svijetu i dizajn poznatih, mainstream modnih brendova dovodi do malih high-end butika u Americi, a naročito Los Angelesu i Washingtonu gdje živi.

Poznata kao modna blogerica u čijem se sezonskom ormaru uvijek mogu pronaći najbolji novi komadi, Sara Azani nastavila je osvajati odjevnim kombinacijama i u trudnoći. Prije tri mjeseca sa svojim je followerima podijelila sretnu vijest kako očekuje blizance, a svakom novom fotografijom i njenim opisom dočarava kako je to odijevati se u trudnoći.

Trudnički stil

Trudnički stil Sare Azani

Kao i mnogim trudnicama, isprva joj je bilo teško pronaći trudničku odjeću koja joj se zbilja sviđa. Zato su  u pomoć uskočili postojeći komadi u njenoj garderobi. Pogotovo oni rastezljivi koji su se prilagođavali rastućem trudničkom trbuščiću. Kada je shvatila što za nju najbolje funkcionira, napisala je i post o odjeći koja nije nužno s trudničkog odjela, a odlično pristaje trudnicama.

Općenito se odlučila za mekane pamučne midi haljine s dozom elastina u sebi. A s proljetnim danima u ormar je ubacila i niz prozračnih i komotnih maxi haljina u veselim printovima. Našle su se tu i pamučne tunike i male haljine u pastelnim bojama, kao i šarena cvjetna kimona koja uljepšavaju čak i najobičniju svakodnevnu kombinaciju. Iako joj ni potpetice nisu bile strane, s vremenom je Sara garderobu popunila udobnim kožnim natikačama. Dio njenih trudničkih kombinacija pogledati možete u nastavku.

trudnički stil

stylemba5

stylemba7

stylemba4

stylemba10

stylemba6

stylemba9

stylemba3

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori