Maštovito rješenje za bebine prve zubiće

Maštovito rješenje za bebine
prve zubiće

Kad prvi bebini zubići počnu rasti, često je to noćna mora i za bebu i za roditelje. Mališan sve što stigne stavlja u usta kako bi barem malo ublažio neugodne simptome, a to može dovesti do problema ako mu se pod rukom nađe predmet s kojim u organizam može unijeti bakterije.

lexypexy4

Iako na tržištu postoje različiti proizvodi koji pomažu s ovim problemom, često su izrađeni od neadekvatnih materijala, što s vremenom može izazvati dodatne probleme ako se primjerice radi o toksičnoj gumi, plastici i slično. Tu u priču ulazi ovaj simpatičan proizvod koji ne samo da super izgleda u rukama djeteta nego je i organski te ekološki prihvatljiv. Naime, radi se o Lexypexy grickalici koja je izrađena od drveta posebnim procesom da ostane antibakterijska, prirodna i bez alergena te da ni na koji način ne može ozlijediti bebina nježna usta.

lexypexy6

Uz to što su u svakom pogledu pogodne za bebu, Lexypexy grickalice su maštovitog dizajna. Pa tako imate grickalice u obliku croissanta, donuta, pereca, autića, balona i slično koje će vašeg mališana zabavljati izgledom, a s time i vas zbog nebrojenih mogućnosti fotografiranja. Proizvodi Lexyplexy dostupni su na službenoj stranici brenda koja dostavlja u Hrvatsku po cijeni od 25 dolara.

lexypexy3

lexypexy5

lexypexy2

lexypexy1

Foto: Lexypexy Facebook

Preporuka

Zatvori