Kreativne avanture jedne mame za što maštovitiji san bebe

Da je bebin san važna stvar – svi roditelji znaju. Često se u časopisima, no i stručnim knjigama, navode razni savjeti kako uspavati bebu i učiniti njezin san što kvalitetnijim i neprekidnim.

beba 11

beba 7

No, malo tko toliko uživa u bebinom spavanju kao Marta Rojnič – beogradska mama koja je svaki san svojeg sinčića učinila toliko bajkovitim i maštovitim da su se i strani mediji zainteresirali za njezine, mogli bismo ih nazvati, snovite slike u kojima njen sinčić ima glavnu ulogu.

beba 9

beba 5

Marta, naime, uz pomoć posteljine i svakodnevnih kućanskih predmeta krevet svog sina Marka pretvara u vjerovatno najuzbudljivije i najmaštovitije mjesto na kojemu jedno dijete može spavati i sanjati. Nakon što uspava svoga sina, Marta kreira druge svjetove kao mjesta pustolovina i avantura stvarajući na taj način jednu prekrasnu uspomenu, posebno za svoga sina.

beba 8

beba 2

Ideja nije originalna, već smo mogli vidjeti mame iz cijelog svijeta kako slične avanture stvaraju sa svojim bebama, poput Queenie Liao, Adele Enersen ili Anne Geddes, ali Marta je svojim djelima dodala vlastitu kreativnu crtu i stvorila fotografije koje će ostati lijepo obiteljsko nasljeđe. Kakve sve maštovite kreacije stvara dok njezin sin spava, možete vidjeti na Martinom Facebook profilu.

beba 1

beba 6

beba 3

T.R.

Foto: Facebook

0