Kiehl’s proizvodi za bebe koje obožavaju i odrasli

Poznati brend Kiehl’s, koji će uskoro svoje prvo prodajno mjesto otvoriti u zagrebačkom Arena Centru, u svojoj ponudi ima i odlične proizvode za vaše najmanje. Prvi dani s bebom nisu laki i roditelji se moraju nositi s brojnim odlukama što je najbolje za njihovo dijete. Kiehl’s donosi proizvode za njegu čiji sastojci su vrhunski.

Već 25 godina ovaj popularan američki brend brine o njezi kože beba koji njihovu osjetljivu kožu štite i njeguju na najnježniji način.

kiehls za bebe

Tu je nježna kupka za kosu i tijelo, Gentle Foaming Hair & Body Wash, zatim krema za lice i tijelo, Nurturing Baby Cream for Face & Body te balzam za usne Baby Lip Balm – nijedan proizvod ne sadrži paraben. Ova kolekcija proizvoda sastoji se od jedinstvenih sastojaka koji bebinu kožu ostavljaju čistom, njegovanom i zaštićenom.

Kupka za kosu i tijelo ne izaziva suze, a ugodnog je i svježeg, nenametljivog mirisa. Krema za lice i tijelo sadržava maslinovo ulje i shea maslac koji hidratiziraju kožu 48 sati te ju čine mekšom i štite od isušivanja. Balzam za usne također sadrži shea maslac i ostavlja usne glatkima i hidratiziranima, a sadrži i vitamin E.

0