Jastučići Sovica izmamit će vam osmijeh na lice

Jastučići Sovica izmamit će
vam osmijeh na lice

Iza brenda Sovica stoji Helena Puratić, ‘službeno’ modna dizajnerica, a ‘neslužbeno’ mama dviju prekrasnih djevojčica koje su zaslužne što je mamin hobi postao posao. Njena kreativna priča krenula je rođenjem prve djevojčice Eme prije pet godina.

sovica6

“Tada se u meni pokrenula jedna nova, meni do tada nepoznata grana kreativnosti usmjerena na dječji svijet boja i oblika. Kako je moja djevojčica rasla, rasla je i ideja. U početku, naravno, usmjerena samo prema njoj.” govori Helena. I onda su počeli nastajati prvi jastučići… Veseli i spontani mamili su osmjehe ukućana, a s vremenom je to preraslo u nešto smisleno te na kraju krajeva u posao.

sovica8

“Ne mogu točno definirati kad je hobi postao posao. U jednom trenutku se to jednostavno dogodilo. Jastučići koje sam u početku samo poklanjala dječici svojih prijatelja, učinili su svoje… A danas je to neki prirodan slijed mojih potreba i potreba kupaca. Kako se nama odraslima sve nekako sviđa i svašta bi priuštili svome mališanu, veliko zadovoljstvo nastaje kada se ti mališani oduševe dobivenim poklonom i vežu se za njega. To su super emocije koje ovaj posao čine lijepim, a ujedno i emocije koje su cijelu tu priču i pokrenule…” nastavlja Helena.

sovica4

Asortiman Sovica proizvoda bazira se na opremanju dječjih krevetića (zaštitne ogradice za krevetiće, poplončići, dekice…) te popratnom tekstilnom asesoaru za uređenje sobica (ukrasni jastuci, baby jastučići/igračkice i slično). Svaki proizvod može biti personaliziran ispisanim dječjim imenom što ga čini posebnim i prigodnim za poklon. Helena dodaje: “Tu su dakako i slinčeki za čiji nastanak je zaslužna moja druga prinčipesa Nika. Spomenula bi i prekrasnu suradnju s brendom Happy Dot iz koje su proizašli ručno oslikani, anđeoski jastuci. Ilustrira ih Iris Mihatov Miočić, a ja se bavim samom realizacijom gotovog proizvoda.”

sovica9

Angel pillows – suradnja s brendom Happy Dot

sovica2

Ako vas zanima kako do vlastitog Sovica proizvoda s kojim bi ukrasili sobu jednog mališana, posjetite Facebook stranicu i pronađite motiv za sebe.

sovica3

sovica5

sovica1

sovica7

Učitati još
Zatvori