Voditeljica Iva Šulentić objavila preslatke fotografije s kćerkicom
Voditeljica Iva Šulentić objavila preslatke fotografije s kćerkicom

Voditeljica Iva Šulentić objavila
preslatke fotografije s kćerkicom

Voditeljica Iva Šulentić na svom Instagram profilu objavila je preslatke fotografije s kćerkicom koju je rodila sredinom lipnja. U veljači ove godine otkrila je kako očekuje svoje prvo dijete, i to pred malim ekranima, u emisiji koju vodi na HRT-u.

Život sve posloži. Hvala mu, Ona je tu. Hvala i Petrovoj bolnici, svim timovima na čelu s doktorom @drkisicmarko i profesorom Vrčićem. Iako u smanjenim kapacitetima, u zgradi na kojoj su radovi, oni su nas obasipali pažnjom, toplinom, strpljenjem i stručnošću. Intenzivni dani u svakom smislu dobili su dodatnu mekoću zbog njih. A sad – u život!

Iva je sada sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila nekoliko preslatkih fotografija djevojčice. Pokazala je i kako je uredila bebinu sobu. Naglasak je na šarenim tapetama uz koje se savršeno uklopio drveni krevetić s bijelim baldahinom.

O Ivinom privatnom životu ne zna se puno, a javnosti je poznato da je Iva u vezi sa zagrebačkim inženjerom Brunom Šunjićem s kojim ima kćerkicu čije ime još nije otkrila.

Foto: Instagram (@ivasulentich)

Učitati još
Zatvori