Instagram mama: Candice Swanepoel

Instagram mama: Candice Swanepoel

Instagram mama Candice Swanepoel

Prije samo tri mjeseca, Viktorijina anđelica Candice Swanepoel rodila je sinčića kojem je zajedno sa svojim zaručnikom Hermannom Nicolijem nadjenula ime Anacã. Zbog prinove u obitelji, slavna manekenka u prošloj je godini značajno usporila svoj radni tempo i po prvi puta u nizu godina propustila Victoria’s Secret modni show, na kojem je u prošlosti redovito nosila svoja anđeoska krila.

Instagram mama Candice Swanepoel4

No, sreću zbog prve trudnoće, koja se odvijala paralelno s onom njene najbolje prijateljice Behati Prinsloo, Candice nije mogla sakriti. Na Instagramu je prvo sa svojim obožavateljima podijelila sretnu vijest da je trudna, a fotografijama nastavila davati do znanja koliko uživa u trudnoći. Vidjeli smo nekoliko njenih trudničkih portreta kojima je obilježila svoje blaženo stanje, kao i fotografije sa zabave darivanja bebe, a nakon što je rodila, Instagram profil Candice Swanepoel prikazuje sretne obiteljske trenutke mame i sina.

Instagram mama Candice Swanepoel3

One najnovije, 28-godišnja Candice objavila je jučer, i to sa neke tropske destinacije na koju je otputovala sa svojom malom obitelji, poželjevši svim svojim obožavateljima sretnu 2017., baš onako kako je i njena nova godina započela.

Instagram mama Candice Swanepoel2

Instagram mama Candice Swanepoel5

Instagram mama Candice Swanepoel6

Foto: Instagram (@angelcandices)

Učitati još
Zatvori