Insta mama: Lidija Tomas Matijević

Insta mama: Lidija Tomas Matijević

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-20

Lidija Tomas Matijević česta je gošća našeg portala zahvaljujući svom blogu Lili Halo Decoration. Strastvena ljubiteljica skandinavskog stila zapela nam je za oko baš zbog estetike koju njeguje i interijera koje objavljuje na blogu i Instagramu, a na njenim se fotografijama s vremena na vrijeme nađe i sin Toma.

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-18

On je inače glavna inspiracija iza naljepnica za zid koje Lidija izrađuje i koje možete kupiti u jednoj maloj trgovini na Trešnjevci. Dugo su naljepnice bile projekt samo za Tominu sobu, no kada je vidjela da postoji interes počela ih je kreirati i za druge klince i klinceze. A Toma je i razlog zbog kojeg se Lidija sada našla i u Journal rubrici Insta mama koju posvećujemo mamama blogericama i kojih je sve više i u Hrvatskoj.

Kod ove stylish mame najčešće ćete naići upravo na inspirativne interijere u skandi stilu, detalje iz njenog vlastitog stana, cool dekorativne komade, sve upakirano u vizualno privlačan blogInstagram i Facebook profil.

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-12

Često ćete imati priliku zaviriti u Tominu sobu i pronaći inspiraciju za sobu vlastitog mališana. Brojni zanimljivi mali brendovi, kako strani, tako i domaći, zastupljeni su u uglovima i na zidovima, a slična je priča u drugim dijelovima pomno uređenog stana gdje ćete poželjeti i ponešto za sebe.

Skoknite odmah na @lilihalodecoration i bit će vam jasno o čemu pričamo.

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-13

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-1

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-10

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-11

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-3

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-9

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-6

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-5

insta-mama-lidija-tomas-matijevic-15

Foto: @lilihalodecoration

Učitati još
Zatvori