Brend čije nježne i magične muslin tkanine obožavaju sve bebe

Brend čije nježne i magične muslin
tkanine obožavaju sve bebe

 

Objavu dijeli Etta Loves (@ettaloves)

Muslin tkanina je nezaobilazan dio unutar torbe svake mlade mame. Nježna, praktična i svestrana, muslin tkanina će lako poprimiti najrazličitije uloge u svakodnevici mame i njezine bebe. I dok će mame u muslin tkanini pronaći savršenog pomagača u svakom dijelu dnevne rutine, od uspavljivanja do kupanja, u ulozi tanke deke ili najnježnijeg ručnika. Brend Etta Loves u posljednjih godinu danas istaknuo se kao favorit mama i beba.

NAJNJEŽNIJI MUSLINI KOJE OBOŽAVAJU SVE BEBE

Objavu dijeli Etta Loves (@ettaloves)

Iza Etta Loves muslin tkanina za one najmlađe nalazi se Jen. Kao i svaka druga mama, Jen je za svoju novu bebu htjela samo najbolje. Muslin tkanina bila je nezaobilazan predmet unutar njezine torbe za bebu, a mala Etta savršena inspiracije. Tako su nastale Etta Loves muslin tkanine koje osim najnježnijeg muslina donose kombinaciju crne i bijele boje te grafičkih uzoraka.

Crno-bijeli uzorci zovu mališane na promatranje i istraživanje, ali ih i umiruju i uspavljuju. Osim kao ručnici i tanke deke koji mamama donose praktičnu funkciju, a bebama utjehu poznatog, muslin tkanine brenda Etta Loves tako postaju prvi edukativne igračke u životu svake bebe.

Etta Loves muslini su proizvod za bebe koji jednako obožavaju bebe i mame. Cijelu kolekciju Etta Loves muslina možete pronaći i naručiti na službenoj stranici brenda www.ettaloves.com.

Objavu dijeli Etta Loves (@ettaloves)

Foto: Instagram (@ettaloves)

Učitati još
Zatvori