Silikonski pribor za jelo i igračke za bebe i djecu koje mame naprosto obožavaju
Silikonski pribor za jelo i igračke za bebe i djecu koje mame naprosto obožavaju

Silikonski pribor za jelo i igračke za bebe i djecu koje mame naprosto obožavaju

Roditelji beba i male djece znaju koliko proces hranjenja može biti dugotrajan i naporan, a da ne spominjemo hranu koja često završava po stolu, podu i zidovima. Potraga za priborom za jelo koje će odgovarati zahtjevima roditelja, ali i djece, uspješno je završila pronalaskomkanadskog brenda Mommy’s Ark. Nas su osvojili materijalima, dizajnom i domišljatim rješenjima koja uvelike pomažu roditeljima održati red kada je u pitanju hrana i piće.

Brend je nastao kada je majka troje djece pokušavala pronaći najbolje proizvode za svoju djecu i provela je beskrajno mnogo vremena istražujući proizvode koji bi zadovoljili sve kriterije.

Mommy’s Ark spašava stvari

Neodoljivi tanjurići, zdjelice, šalice za piće, šalice za snack, podlošci za tanjure, žlice i vilice te podbradnjaci čine većinu asortimana ovog brenda. Proizvodi dolaze u nekoliko nježnih boja, a dizajnirani su kako bi olakšali hranjenje i pretvorili ga u ugodan i zabavan proces. Primjerice, silikonski tanjurići i zdjelice imaju prijanjajuću bazu koja ih fiksira za podlogu i tako sprečava njihovo pomicanje tijekom obroka. Tanjurići i zdjelice smiju u mikrovalnu pećnicu, kao i u perilicu posuđa.

Popularan “Sippy Cup”, odnosno bočica za mališane dizajnirana je tako da je otporna na prolijevanje, pa će spriječiti nepotreban nered. Ima dvije ručke od mekanog silikona kako bi ju mališani lakše držali, a dolazi sa ugrađenom slamkom koja dodatno olakšava ispijanje.

Zanimljiv proizvod su i “Snack Cups”, šalice za snack koje imaju mali i mekani otvor koji malim rukama omogućuje pristup grickalicama, a istovremeno zahvaljujući savitljivosti onemogućuje nered i prosipavanje hrane. Šalice dolaze s jednom ručkom te prozirnim silikonskim poklopcem, te su prilagodljive visine.

Podbradnjaci dolaze u čak 13 boja te s uzorkom jagoda i duga. Imaju duboke “džepove” koji hvataju hranu koja bi završila na podu! U ponudi su i dude te igračke za rast zubi koje su napravljene u kombinaciji silikona i drva, kao i multifunkcionalne igračke idealne za igru u vodi i na suhom!

Mommy’s Ark trenutno ima veliko sniženje povodom kraja ljeta, a sve proizvode možete pogledati i naručiti u Hrvatsku!

Učitati još
Zatvori