Želite li ELFS ‘back to school’ paket?

elfs

Hrvatski modni brend koji je svojim kreacijama osvojio odrasle, polako, ali sigurno osvaja i klince! ELFS-i su i ove godine najmlađima ponudili školski asortiman, sa svim onim stvarima i detaljima koji boravak u školskoj klupi čine potpunim. Ako još niste, kolekciju možete izbliza istražiti na svim njenim prodajnim mjestima: buticima ELFS, Narodnim Novinama i u njihovim web trgovinama.

Šareni ruksaci uvjerljivo su najzabavniji komadi kolekcije, ukrašeni veselim printevima cvijeća, koturaljki i psića. Ruksake prati i pripadajuća kolekcija pernica, a tu su još i bilježnice, olovke, gumice i šiljila – ukratko sve potrebno za dan proveden u školi.

elfs2

1. nagrada

Kako bi i vaša djeca dobila priliku uživati u ovim preslatkim ELFS proizvodima, a vi na vrijeme obnovili njihove zalihe za školu, poklanjamo vam ELFS poklon pakete: prvi (ruksak, pernica, pet bilježnica, olovka, šiljilo i gumica), drugi (ruksak) i treći (pernica, 5 bilježnica, olovka, šiljilo i gumica).

elfs3

3. nagrada

Ono što morate napraviti kako bi vaš mališan osvojio nagradu jest poslati sliku dječjeg rada na temu ‘Moja torba iz snova’ (možete ga fotografirati i mobitelom) na adresu info@journal.hr. Nagradna igra traje do ponedjeljka u ponoć, kada ćemo izabrati dobitnike.

Dobitnici nagradne igre su: Ljiljana Franković (1. poklon paket), Karla Jaranović (2. poklon paket) i Ivona Jakubek (3. poklon paket).

Foto: ELFS

0