Divna predstava za djecu u Art Parku

Divna predstava za djecu u Art Parku

art-park-22082016-2

„pazi.mazi.voli.“

Sezona godišnjih odmora nažalost je često i sezona napuštanja kućnih ljubimaca. Stoga kazalište Mala scena i tvrtka Purina u srijedu, 14. lipnja u 19 sati uz piknik donosi besplatnu izvedbu predstave „pazi.mazi.voli.“ u zagrebačkom Art parku. Predstava je namijenjena svoj djeci i roditeljima, te sadašnjim i budućim vlasnicima četveronožnih klupka ljubavi.

Predstava „pazi.mazi.voli.“ novi je hit kazališta Mala scena, a nastala je u sklopu inicijative za promicanje udomljavanja pasa i odgovorno vlasništvo. Kako se briga o životinjama uči od malih nogu, prve važne lekcije o odgovornom vlasništvu ispričat će se mališanima na njima zabavan način.

art-park-22082016-11

art-park-jff-27052017-14

Što će klinci gledati?

Izvedbom predstave „pazi.mazi.voli.“ Mala scena i Purina najavljuju i ljetnu turneju u sklopu koje će publici diljem Hrvatske predstaviti toplu priču o prijateljstvu kroz koju nas iz svoje perspektive vodi Čupko, pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja i Leu i okrene im život naglavačke. Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i naučiti mnogo o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju, bacanju loptica i svim ljepotama psećeg prijateljstva.

Predstava je nastala prema priči Dine Vukelić koju je za scenu adaptirala Nina Horvat. Glazbu i oblikovanje zvuka potpisuje Vedran Peternel, kostimografiju Lucija Smolčec, scenografiju kolektiv SKROZ, a režiju Nora Krstulović. U predstavi igraju Vanja Ćirić, Aleksandra Demše i Davor Kovač.

U slučaju kiše predstava se prebacuje na sljedeći dan (15. lipnja) u isto vrijeme, na istome mjestu. Sve informacije o ovoj izvedbi možete pratiti i na Facebook stranici Male scene.

art-park-22082016-15

art-park-jff-27052017-21

Foto: Lice grada

Učitati još
Zatvori