Zekanje u Zoo vrtu postalo zagrebački običaj

Zekanje u Zoo vrtu postalo
zagrebački običaj

Mažoterkinje

Zekanje u Zoo vrtu

Posjet Zoološkom vrtu grada Zagreba na Uskrsni ponedjeljak mnogim je zagrebačkim obiteljima postao običaj. Uz njih u Maksimiru se taj dan moglo susresti mnogo Slovenaca i gostiju iz drugih zemalja.

Pisanice raznih veličina ispunjene omiljenom im hranom našle su se na jelovniku lavova, čimpanzi, kapucina, lemura, merkata i drugih životinja. Djeca i njihovi roditelji uživali su u prekrasnom proljetnom danu na maksimirskim šetnicama, a sve su dodatno začinili mnogobrojni zabavni i edukativni sadržaji nadahnuti Uskrsnim zecom.

Mažoretkinje

U Zoološkom su vrtu gostovali mađioničar i plesne skupine, a svoje su vještine djeca mogla pokazati na raznovrsnim poligonima i u kreativnim radionicama. Oni koji više vole društvene igre, okušali su se u igri Zmaja Anđelka.

Da kunić nije igračka, nego kućni ljubimac koji će obitelji pružiti mnogo ljubavi, ali koji traži i odgovarajuću pažnju, posjetitelje je upozorila udruga Zecovi.

Čokoladnim zečićima, jajima i drugim iznenađenjima mališane su razveselili mnogobrojni sponzori. Događaj je Zoološki vrt organizirao u suradnji s portalom Wishmama.hr.

Diana Mikloš i direktor Zoo-a Damir Skok

Diana Mikloš i direktor Zoo-a Damir Skok

Bojanje-lica-Zoo

Učitati još
Zatvori