Pelene uz koje će se vaša beba osjećati kao da lebdi na oblaku

Pelene uz koje će se vaša beba
osjećati kao da lebdi na oblaku

Svaka mama upoznata je sa svim neugodnim posljedicama koje nekvalitetna pelena može donijeti. Dobar odabir pelena može učiniti ogromnu razliku kod sprječavanja curenja, kao i udobnosti vaše bebe. S toliko različitih brendova i vrsta pelena koje su dostupne na tržištu nije uvijek lako odabrati savršene pelene, pogotovo zato što nisu niti sve bebe iste. Zato vam je Violeta odlučila pružiti najbolju kvalitetu pelena u obliku gaćica koje su nježne poput oblaka, a donijet će osmijeh na lice i najzahtjevnijim bebama. Cotton pelene su kreirane u skladu sa željama majki koje žele da njihova djeca odrastaju uz proizvode najvećeg standarda sigurnosti i kvalitete. Uz to, one ne sadrže nepoželjne sastojke poput elementarnog klora, formaldehida, parabena, dioksina ili parfema.

Mekani jastučići za sušenje u sekundi

Kombinacijom Air Dry tehnologije s pravim pamukom kreirali su pelenu s više od 700 ultra upijajućih, mekanih jastučića koji smanjuju površinu dodira kože s pelenom i tako omogućuju sušenje u sekundi. Gornji sloj izrađen sa 100 posto pravim pamukom te djeluje kao druga koža. Tijekom nošenja beba će se osjećati kao da lebdi na oblaku. Pravi prirodni pamuk je najbolji pamučni proizvod koji sadrži malu količinu nečistoća i odlikuje se visokom apsorpcijom, izolacijom i sigurnošću. Upravo zato su u Violeti odabrali takav pamuk za površinski sloj svojih novih pelena gaćica.

Prilagodljive gaćice s indikatorom vlažnosti

Violeta gaćice su fleksibilne i maksimalno prilagođene najzahtjevnijim dječjim pokretima. Duple trake dvostrukog prianjanja drže pelenu na mjestu dok vaša beba puže, hoda i kreće se. Isto tako, one efektivno onemogućuju bočno propuštanje tekućine. Gaćice imaju i indikator vlažnosti koji pokazuje kada je vrijeme da promijenite pelenu, mijenjajući boju iz žute u zelenu.

Cotton pelene gaćice su uspješno prošle i najstroža ispitivanja kako bi bile certificirane i sigurne za vaše bebe i planet. DermScan pečat je dokaz izvrsnosti da su pelene kompatibilne u dodiru s kožom beba i da ne izazivaju iritacije. Sve mame i bebe će najbolje prepoznati prednosti prirodnih materijala, prozračnosti, suhoće i mekoće pelena koje nose, a Violeta Cotton pelene gaćice sigurno neće razočarati.

Foto: Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori