Ako ste planirali kupiti Stokke Tripp Trapp hranilicu znamo gdje ima super akcija

Ako ste planirali kupiti Stokke Tripp Trapp hranilicu znamo gdje ima super akcija

Poznato je da se najljepša druženja događaju baš za obiteljskim stolom, gdje se najčešće skupljamo s nama omiljenim ljudima. Često su ”sudionici” tih druženja upravo i oni najmlađi i najslađi – djeca. Klasične stolice na kojima sjede odrasli, za njih jednostavno nisu opcija, pogotovo kad su još sasvim maleni. Kako bi i oni mogli sudjelovati u tim istim druženjima, ali kako bi im svaki obrok bio doživljaj bez ometanja te kako bi bili sigurno i udobno smješteni, posežemo za dječjim stolicama/hranilicama.

Stokke Tripp Trapp

Skandinavska Stokke kvaliteta, poznata je u cijelom svijetu, a drvena stolica tog proizvođača – raste zajedno s djetetom. Njezine funkcije su prije svega da vaše dijete podiže do stola i samim time je slikovito, ali i u stvarnosti, približava obitelji. Podesivost stolice i naslona za noge omogućava djetetu korištenje godinama. Kako raste dijete, tako raste i stolica. Dostupna je u lijepim bojama, a za dizajn same stolice zaslužan je Peter Opsvik.

Dizajner Tripp Trappa inspiraciju je našao gledajući vlastitog sina, Tora, kako se bori u pronalasku najudobnije pozicije za obiteljskim stolom. Kako je prerastao klasičnu dječju ”visoku” stolicu, a i dalje bio premali da bi sjedio na stolici za odrasle, Toru su noge stalno visile u zraku i stalno se naprezao kako bi dosegao stvari na stolu.

Stokke Tripp Trapp stolicu savjetuje se početi koristiti kada beba navrši 6 mjeseci. Bitno je naglasiti da stolica ne smije biti zamjena za kolijevku ili neku drugu ljuljačku, jer je bebina koštana i mišićna struktura s toliko mjeseci zapravo u ranoj fazi razvoja. Pravilno postavljena stolica je onda kada su laktovi djeteta naslonjeni na stol, a noge oslonjene na naslon za noge.

Akcija u trgovini Male stvari

Dodaci za ovu bezvremensku stolicu uključuju Baby Set, sigurnosni remen i jastuk u velikom izboru boja i dezena. Za dodatnu sigurnost, tu je sigurnosni remen koji je konstruiran na način da djetetu ne ograničava slobodu pokreta prilikom sjedenja u stolici, a mekani jastuk stolicu čini još luksuznijom. Kako bi set bio upotpunjen, tu je i Stokke Tripp Trapp pladanj, dragocjen dodatak koji sve do 11. srpnja omiljena trgovina za bebe i djecu, Male stvari, poklanja uz svaku kupljenu Tripp Trapp hranilicu s baby setom. Više o promociji dostupno je ovdje.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori