Odobrile bebe: nova Metro+ kolica oduševit će i vaše najmanje stručnjake

Odobrile bebe: nova Metro+ kolica oduševit
će i vaše najmanje stručnjake

Za one koji žele više: Metro+ 

S proljećem nam dolazi i vrijeme za dulje boravke izvan kuće, a to može značiti samo jedno – roditelji, vrijeme je da odaberete idealna kolica! 

Američki brend Ergobaby, poznat po proizvodnji ergonomskih nosiljki i kompaktnih kolica, pitao je za mišljenje najveće svjetske stručnjake – bebe. Djeca su jednoglasno odlučila da su za njih kolica #1 ona koja im pružaju udobnost tijekom vožnje i miran san dok je obitelj u pokretu. 

Tako su nastala nova Ergobaby Metro+ kolica, najbolja kolica među premium kompaktnim kolicima kad je u pitanju udobnost. To je potvrdio i neovisni Institut koji je istaknuo da su Metro+ kolica “najjače podstavljena premium kompaktna kolica na tržištu”. 

Popularna Metro kolica, ali sada još bolja

Odmah po predstavljanju prvih Metro kolica u 2018., ona su postala omiljen izbor roditelja diljem Hrvatske jer su pružala gotovo sve što roditeljima treba – kompaktnost i malene dimenzije koje su omogućavale da se spreme kao ručna prtljaga u avionu ili iza sjedala automobila. Roditelji su birali Metro i radi jednostavnog mehanizma (ra)sklapanja jednom rukom, a lakoća upravljanja te mekoća sjedećeg dijela s ležećim položajem oduševljavala je najveće stručnjake i kritičare – bebe. 

Metro+ donosi još više – sve ono što ste tražili 

Da je važno što roditelji misle, Ergobaby je dokazao i testiranjem prototipa najnovijeg modela u Hrvatskoj prilikom kojeg su roditelji iskazali želje da omiljeni Metro ima još neke značajke: visinom prilagodljivu ručku, mogućnost postavljanja autosjedalice te još veću nosivost i udobnost. Iz tih potreba dizajniran je Metro+ sa svim dodatnim mogućnostima koje su roditelji željeli, a sa zadržavanjem onog što su već obožavali. 

Što je + kod Metro+ kolica? 

+ još veća udobnost i jača podstavljenost kolica  

+ visinom prilagodljiva teleskopska ručka od umjetne kože – do 105 cm 

+ ležeći položaj s naslonom koji se spušta do 175° 

+ mogućnost postavljanja autosjedalice uz pomoć adaptera 

+ gnijezdo za novorođenče koje se jednostavno napravi bez potrebe da se posebno kupuje košara za novorođenče 

+ nove tkanine i boje 

Znajući da su njegovi prethodnici omiljeni među roditeljima, Ergobaby je odlučio nadograditi Metro, a zadržati opcije koje su već bile praktične poput kompaktnosti, sklapanja jednom rukom te glatke vožnje zahvaljujući opružnoj suspenziji i kotačima od PU pjene. Nosivost Metro kolica više je nego dovoljna jer je testiran do 22 kg. Što se tiče estetike, Metro+ uvelike podsjeća na prethodnike jer je zadržao dugački krović s UPF 50+ zaštitom i mrežice za cirkulaciju zraka. Na stražnjoj strani kolica nalazi se džepić za stvari, a u slučaju ružnog vremena dobro je znati da uz kolica dobivate i kišnu zaštitu. 

Odvezite se u nove avanture sa svojom bebom i Metro+ kolicima! 

Ergonomija je ključna osobina koja je utkana u svaki Ergobaby proizvod. Kod Metro+ kolica ona je dovedena na novu, višu razinu čemu svjedoči i činjenica da je neovisni institut za testiranja utvrdio da su Metro kolica “najjače podstavljena ultra kompaktna premium kolica na tržištu”. Udobnost Metro+ kolica potvrdio je i njemački AGR Institut koji im je dodijelio certifikat “zdrava za leđa” roditelja i djeteta.  

Ako ste u potrazi za kompaktnim kolicima koja pružaju udobnost kao velika, mogu se koristiti od rođenja (s integriranim gnijezdom ili autosjedalicom) ili kao druga odnosno putna kolica, onda je Ergobaby Metro+ idealan za vas. Novi Metro je dostupan na Ergobaby prodajnim mjestima kao i na službenom webu www.ergobaby.hr, a za prvih 100 kupaca pripremili su vrijedan poklon – prednju ručku. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori