Dječja kolica stvorena za sve vremenske prilike

Dječja kolica stvorena za sve
vremenske prilike

Bilo kuda. Bilo gdje. Metro kolica prkose ograničenjima nudeći potpunu slobodu s ergonomskom udobnošću za bebu. Dovoljno su lagana da se voze po raznim površinama, kompaktna su i sklopiva, a istovremeno pružaju poznatu Ergobaby udobnost za bebe i ležeći položaj. Ove jeseni Ergobaby donosi dva nova i praktična dodatka za Metro kolica. Riječ je o zimskoj vreći idealnoj za hladne dane koji su pred nama i zaštitnoj prednjoj ručki.

Novi dodaci za Ergobaby Metro dječja kolica

Zakoračili smo u kišna i hladnija razdoblja godine, ali to ne mora značiti da ćemo se odreći svakodnevne šetnje sa svojim mališanima. Ergobaby je predstavio novi dodatak koji će vaše šetnje uz Metro kolica učiniti još ugodnijima  – toplu zimsku vreću. Ona pruža apsolutnu zaštitu bilo da se radi o vjetru, kiši ili snijegu. Podstavljena je mekim flisom, a donji dio zimske vreće moći ćete lagano obrisati ako se uprlja dječjim cipelicama. Dvosmjerni patentni zatvarači omogućavaju jednostavno korištenje, a kapuljača će dodatno zagrijati vaše najdraže kad je vani vjetar, kiša ili snijeg. Zimska vreća se sklapa s kolicima, i radi posebnog izreza za ručku za nošenje kolica, sklapanje i nošenja Metro kolica sa zimskom vrećom ostaje jednako praktično.

Još jedan dodatak učinit će vaša Metro kolica još praktičnijima – riječ je o zaštitnoj prednjoj ručki. Osim što je praktična za zakvačiti dekicu ili igračke, ova prednja ručka  pružit će vašim mališanima dodatan osjećaj sigurnosti jer se za nju mogu primiti dok se voze u svojim omiljenim kolicima. Pokrov joj se lako skida i moguće ga je prati u perilici, Ručka se lako odmiče za ulazak i izlazak djeteta, a Metro kolica jednako se lako sklapaju kad je na njih postavljana prednja ručka.

Cijena zimske vreće za Metro kolica je 749kn, a cijena prednje zaštitne ručke je 229kn.

Foto: Ergobaby

Učitati još
Zatvori