Kako vaši klinci mogu provesti ljeto u Zagrebu?

Škola je završila i svima je laknulo! Školarci, profesori, roditelji… Svi su sretni jer je počeo dugo očekivani, ali i nadasve zasluženi odmor nakon još jedne naporne i uzbudljive školske godine. Još se čeka dodjela svjedodžbi kao dokaz uspjeha i – to je to za ovu školsku godinu! Probat ćemo na dva mjeseca zaboraviti na obveze i prepustiti se uživanciji.

Idemo na more za tri tjedna i bit će nam super, ali što će vaše dijete radit u ta tri tjedna? Možemo probati pogoditi iz prve: biti na tabletu, mobitelu, Play Stationu, spavati do podne i tako u krug… Ali, to ne želimo! Ne želimo da nam djeca gube vid i “kilave” po doma. No, što sad? Tu uskače najcool Sport4you Outdoor Camp u Zagrebu. Točnije, nalazi se na planini pored Zagreba, na našem najdražem i dobro poznatom Sljemenu.

Zašto kažemo da je najcool? Sama lokacija toliko je drukčija od svih ostalih jer je Sljeme, samo po sebi, prava, netaknuta priroda koja obiluje svježim i ugodnim zrakom, osobito kad se usporedi s ludim vrućinama u Zagrebu. Kada se na to doda teren od 20 000 kvadratnih metara namijenjen i ograđen isključivo za naše polaznike te nakrcan gomilom sadržaja koji se jedva stigne isprobati, rezultat i oduševljenje su očiti

Sve aktivnosti koje su većinom i edukacijske jer elemente bicikla (koji su osigurani u raznim veličinama od strane kampa), penjačke stijene, streličarstva, planinarenja, automodelarstva, arts and crafta, penjanja na stijenu i još mnogo drugih sadržaja, polaznici prolaze sa iskusnim i educiranim animatorima koji će svaki njihov trenutak učinit još zabavnijim.

Za hrabre i željne avanture, predzadnji je dan organizirano i spavanje u šatorima koje je za klince vrhunac tjedna. Za sve naše egzibicije imamo podršku hotela Tomislavov dom, koji je udaljen 50 metara od našeg poligona. U hotelu jedemo, presvlačimo se i, najvažnije, koristimo njihov bazen koji je nezaobilazan u svakoj dječjoj avanturi.

Kako djeca idu na Sljeme i vraćaju se?

Svaki dan ih vozi naš bus koji kupi djecu na tri lokacije u gradu, a to su Črnomerec, Gradsko poglavarstvo i Mihaljevac. Kamp je namijenjen klincima i klincezama od 6. do 14. godine. Roditelji i klinci ne trebaju brinuti ako djeca nikog ne poznaju jer, iz iskustva, prvi dan nakon 10 minuta, svi si postanu najbolji prijatelji.

Moguće je odabrati između šest termina. Četiri su termina u razdoblju između sredine lipnja i sredine srpnja, dok su dva termina prije početka školske godine: od 26. do 30. kolovoza ili od 2. do 6. rujna.

Foto: PR

0