Efektni dekorativni detalji koji će vašem domu dati chic izgled

Efektni dekorativni detalji koji će
vašem domu dati chic izgled

Uređenje dječje sobe ključan je trenutak za svakog roditelja. Važno je stvoriti oazu u kojoj će djeca moći uživati. Dječja soba je ‘malo carstvo’ u kojemu će vaši mališani provoditi dosta vremena. Osim spavanja i odmora dječja soba služi i kao igraonica u koju će mališani pozvati svoje prijatelje na igru. Upravo zbog toga je važno stvoriti prostor u kojemu će se djeca osjećati sigurno i opušteno.

Važno je pronaći dobar krevet za vaše najmlađe. Najvažnija stvar kod novorođenčadi jest zbližavanje s majkom, stoga je primarno da prvih par mjeseci krevetić bude u vašoj spavaćoj sobi. FreeON nudi krevetić naziva Dream koji će vašoj bebi osigurati sigurno i udobno odmaranje i spavanje. Svaki krevetić treba i posteljinu, a savršen odabir je 10 dijelena posteljina Lav ili Moja prva kućica. Posteljine su izrađene od mekog i kvalitetnog materijala koji je ugodan na dodir tako da djetetova koža diše.

Osim posteljine, za novorođenčadi najsigurnije su vreće za spavanje. FreeOn Bubaba vreće za spavanje napravljene su od mekanih, modernih materijala koji pružaju toplinu i sigurnost vašoj bebi tijekom cijele noći.

FreeOn svojoj ponudi nudi i jastuk za dojenje. Jastuk za dojenje pomaže rasteretiti majčine ruke i leđa, a ujedno pruža siguran i mekan krevet za bebu. Jastuci za dojenje su višenamjenski jastuci koji se u trudnoći mogu koristiti kao oslonac za leđa, zdjelicu ili trbuh. Također se mogu koristiti kao potpora za bebu koja sjedi, a mogu se koristiti i kao zaštita na krevetu.

Kod odabira proizvoda za vaše najmlađe vrijedi obratiti pozornost da su proizvodi eco friendly, prirodni i od neškodljivih materijala. Upravo to vam nudi FreeOn koji u svojoj Bubaba by FreeON liniji proizvoda ima samo proizvode izrađeni su prema OEKO-TEX® Standard 100. To je vodeća svjetska oznaka koja garantira sigurnost tekstila. U svakom slučaju, FreeON proizvodi zagarantirano će uljepšati prve mjesece vaše bebe, a kasnije vašeg djeteta.

Pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima ugodno, bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo, misija je brenda FreeON. Još kada se tome dodaju povoljne cijene, praktični proizvodi koji služe u više svrha i prate vas duže vrijeme, a mališanima nude poticajno okruženje za rast i razvoj, sreći nema kraja. FreeON potražite u trgovinama Baby Center i Bubamara te odabranim dućanima s ponudom dječje opreme kao i na stranici www.freeon.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori