Ove posebne, silikonske dude kreirala je jedna mama u suradnji sa stručnjacima

Ove posebne, silikonske dude kreirala je jedna
mama u suradnji sa stručnjacima

https://www.instagram.com/p/B_ngiAcp2n9/?utm_source=ig_web_copy_link

Ovu eco-friendly i vegan friendly dudu za djecu do 18 mjeseci starosti, kreirala je jedna mama u suradnji sa stručnjacima. Ona je BPA free i ne sadrži toksične materijale. Dude Pure by Jelena izrađene su od najkvalitetnijeg, medicinskog silikona koji je lagan i prilagodljiv. One dolaze u dvije veličine, mini i midi, a preporučuje se da ih mijenjate svaka dva mjeseca. Odlična stvar je to što ovu dudu možete prokuhati u vodi i na taj način ju dezinficirati. Tako na najbolji mogući način možete održavati higijenu i zaštititi zdravlje svog djeteta. Uz to što su zdravije za vašu bebu od klasičnih duda, Pure by Jelena dude su uistinu posebne, a možete uz njih odabrati i jedinstvenu trakicu koja dolazi u svakakvim, različitim uzorcima i materijalima. Na vama je samo da nađete onu koja vam se najviše sviđa.

Otkrijte što o njima kažu stručnjaci

https://www.instagram.com/p/CBSttCgJmP9/?utm_source=ig_web_copy_link

U Pure by Jelena se trude prikupiti što više stručnih mišljenja, kako bi vam olakšali odluku u odabiru dječje dudice. Uz to, žele vas pobliže upoznati sa svojim proizvodima i sa stručnog aspekta. Tako je jednu od recenzija za njih napisala i doktorica dentalne medicine Sara Čekalović Agović, a evo što je rekla: „Dummy by Pure dude iz aspekta struke razlikuju se od običnih jer ne sadrže plastiku ili toksične materijale, već su napravljene od najkvalitetnijeg medicinskog silikona koji pruža mogućnost otkuhavanja i održavanja visoke higijene dude, a samim time i bebine usne šupljine.”

Njihova prednost je to što su kompaktne, ergonomske i male veličine, te samim time ostavljaju dovoljno mjesta u ustima bebe da ne ometaju pravilan rast i razvoj čeljusti, usta i zubnih lukova. Obične dude zbog svoje veličine i oblika mogu dovesti do prevelikog pritiska na nepce bebe koje je zbog mekane kosti u razvoju podložno deformacijama koje kasnije mogu dovesti do razvoja malokluzija i lošeg zagriza (otvoreni zagriz, križni, obrnuti). Posljedično u budućnosti dolazi i do šireg spektra problema jer se kod djeteta mogu razviti problemi s disanjem, gutanjem i govorom. Korištenjem adekvatne dude, koja je svojim oblikom i veličinom prilagođena usnoj šupljini bebe kao što je Dummy by Pure, osigurava se normalan rast i razvoj čeljusti i zubnih lukova, te se prevenira potreba za ortodontskom terapijom u budućnosti“, dodala je dr. med. dent Sara Čekalović Agović.

https://www.instagram.com/p/B_XyMxvJzpQ/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CBQDlfhpchZ/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B_ngQ-QpcnZ/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B_ucrr9Jlq_/?utm_source=ig_web_copy_link

Definitivno više nikad nećete na dude gledati na isti način. Ako poželite naručiti Pure by Jelena dudu, to možete učiniti putem njihovog Instagram profila.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori