Prva capsule kolekcija za djecu ujedinila modni dvojac I-Gle i dječju trgovinu Ne.Ne.Ne

Prva capsule kolekcija za djecu ujedinila modni dvojac I-Gle i dječju trgovinu Ne.Ne.Ne

Modni dvojac I-Gle predstavlja prvu capsule kolekciju za djecu

Modni dvojac I-Gle predstavio je svoju prvu kolekciju odjeće za djecu ekskluzivno dostupnu u multibrand dućanu za djecu Ne.Ne.Ne. Ovaj renomirani modni dvojac tako postaje prvi hrvatski modni brend u asortimanu dječjeg dućana u kojem ružičasta nije nužno za djevojčice, a plava za dječake.

Kako dočarava dizajnerica Nataša Mihaljčišin, ova limitirana kolekcija dječjih pletenih i udobnih haljina, pulovera, kardigana i vesti u sebi podcrtava jedinstvenost svakog djeteta. Svaki model je individualiziran nekim drugačijim elementom, bilo da se radi o boji ili uzorku. Osim toga, ideja kolekcije je izbjegavati bacanje i spremanje odjeće duboko u ormar, već prosljeđivanje i poklanjanje. Mare Milin autorica je fotografija kolekcije.

Bezvremenski komadi za malene

Dizajniranje jedne cijele kolekcije prvi je takav iskorak Studija I-Gle čija je dosadašnja praksa bila izrada custom made odjeće za djecu: „Raditi odjeću za djecu je zaista posebno veselje, a i posebni osjećaji se uz nju vežu. Uvijek smo bile presretne vidjeti ako je djeca nose, a zatim i prenose dalje kad ih prerastu. Svaki komad je imao neki svoj život koji bi povezao nekoliko generacija i nekoliko različitih malih, a velikih osoba i osobnosti“, izjavile su Nataša Mihaljčišin i Martina Vrdoljak Ranilović, poznatije kao I-Gle.

Za vlasnicu multibrand storea Manuelu Šolu Studio I-Gle pravi su doajeni hrvatskog modnog dizajna jer njeguju vrijednosti koje cijeni i brend Ne.Ne.Ne – slow fashion, kvalitetu i bezvremenstvo: „Pri odabiru brendova u dućanu vodimo računa o kvaliteti materijala, podrijetlu, obradi materijala i dizajnu. Svi brandovi koje imamo su inozemni, no odlučili smo se na suradnju i s hrvatskim dizajnerima koji će kreirati posebne capsule kolekcije za nas. Sretni smo da ćemo, osim mama koje vole I-Gle, imati i djecu koje vole I-Gle.“

Kolekcija je ekskluzivno dostupna od 29. studenog 2018. na adresi Prilaz Gjure Deželića 8.

Pronađite Ne.Ne.Ne. i online na Facebook stranici i Instagram profilu.

Foto: Mare Milin

Učitati još
Zatvori