Znamo gdje možete uloviti popust od čak 50% na proizvode za bebe, mame i trudnice

Znamo gdje možete uloviti popust od čak 50% na proizvode za bebe, mame i trudnice

Dragi, čokolada je super, ali možeš li mi donijeti krastavce? ODMAH!”

Svaka žena koja iskusila trudnoću vjerojatno se barem malo prepoznala u ovoj rečenici. Trudnoća, a pogotovo prva, sa sobom nosi niz lijepih trenutaka, ali i onih težih, o kojima se u „rozo“ obojanim člancima o majčinstvu ipak malo rjeđe govori. 

Jutarnje mučnine? Želje za čudnim kombinacijama hrane? Česte promjene raspoloženja? Učestali umor? Radi se o trudničkim simptomima oko kojih se vrti nova Cutie Cloud kampanja!

Cutie Cloud – trgovina opremom za bebe i trudnice

Kako Cutie Cloud – trgovinu opremom za bebe i trudnice vode žene koje su i same mlade mame, svjesne su da dobar savjet zlata vrijedi, a svoja iskustva dijele s budućim mamama koje se zateknu u njihovoj trgovini. 

Mlade žene često dolaze s dugačkim popisima opreme za koju su im tetke i bake rekle da će im biti potrebna, no istina je da za mladi par to zna biti financijski vrlo zahtjevno, zbog toga dajemo sve od sebe kroz razgovor saznamo kakve su točno potrebe budućih roditelja te im prema tome sugeriramo da svoj popis skrate ili izmjene – kažu djevojke iz Cutie Clouda

Cutie Boom – veliki popusti kreću već danas

Cutie Cloud je butik trgovina opremom za bebe i trudnice, a od 11. do 14. ožujka 2021. organiziraju treći po redu Cutie Boom!

Radi se o njihovom „mini sajmu“ koji je nastao usred lockdown-a kada su pravi sajmovi dječje opreme izostali, a u želji da se roditeljima omogući kupovina premium opreme po povoljnim cijenama, tako da njihove krevetiće, kolica, prematalice i drugu opremu možete pronaći na popustima i do 50%. 

Iz njihove linije CUTIE proizvoda zasigurno ste već čuli za Cutie 4u1 krevetić koji raste s djetetom od rođenja do 6-7 godine života, a ove prošle godine su mu se pridružili i Sofi krevetić te Housebed Tomy krevet-kućica.  

Osim vlastite linije proizvoda, Cutie Cloud nudi i pregršt drugih proizvoda koji se lako prilagođavaju stilu života kako beba raste, neki od njih su  Evolu i Nomi hranilice, Quax prematalice koje se pretvaraju u korisne police za odlaganje, Baby Monsters kolica za blizance koja prolaze kroz sva vrata i mogu se koristiti u više različitih kombinacija, CoZee prijenosne kolijevke na kotačima, koje mogu poslužiti i kao njihaljka ili se spojiti s maminim krevetom, Trybike biciklići, kao i s mnoge druge proizvode poznatih brendova kao što su iCandy, BeSafe, Maxi Cosi, BabyBjörn, Ergobaby, Medela i drugi. 

Sve ove proizvode možete potražiti od 11. do 14. ožujka na popustima do 50% na njihovoj web stranici www.cutiecloud.com ili u zagrebačkoj trgovini na Selskoj cesti 34.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori