Princeza Charlotte danas slavi 6. rođendan uz tradicionalni novi portret

Princeza Charlotte danas slavi 6. rođendan
uz tradicionalni novi portret

Nakon što je prije desetak dana britanski princ Louis proslavio svoj 3. rođendan novim portretom i nakon što su princ William i Kate prije nekoliko dana proslavili deset godina braka uz slatki video, britanska javnost s nestrpljenjem je iščekivala vidjeti kako će vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea obilježiti rođendan svoje kćeri, princeze Charlotte.

Već je nekoliko godina dobro poznata odluka kraljevskog para da će svoju djecu minimalno izlagati javnosti sve dok ne postanu veći i shvate svoju ulogu unutar obitelji. Kako bi zadovoljili interes javnosti, odlučili su objavljivati njihove rođendanske portrete, koji su se pokazali odličnom odlukom i sjajnim načinom da zadovolje znatiželju javnosti oko prijestolonasljednika Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.

S vremenom je profesionalne fotografe zamijenila sama vojvotkinja od Cambridgea (Kate Middleton), koja je postala toliko dobra s fotoaparatom, da su u njenoj produkciji nastale neke zbilja odlične fotografije njene djece.

Princeza Charlotte slavi 6. rođendan

Danas princeza Charlotte slavi svoj 6. rođendan. Umjesto tradicionalne objave na službenom Kensington Royal Instagram profilu na kojem su se princ William i njegova obitelj priključili nogometnoj zajednici Velike Britanije u trodnevnom bojkotu društvenih medija, novi portret princeze Charlotte William i Kate podijelili su s britanskim i svjetskim medijima.

Na novom portretu, princeza Charlotte nosi cvjetnu Rachel Riley haljinu, raspuštenu dugu kosu i svoj prepoznatljivi nestašni osmijeh.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori