George i Charlotte: preslatki brat i sestra na regati nasmijali sve prisutne

George i Charlotte: preslatki brat i sestra
na regati nasmijali sve prisutne

george i charlotte

Nakon povratka s godišnjeg odmora kojeg su proveli na Karibima, princ William i vojvotkinja Catherine “bacili” su se na posao i organizirali prvu King’s Cup regatu na otoku Isle of Wight. William i Kate nisu došli samo pratiti regatu iz daleka, nego su i sami sudjelovali u njoj te se međusobno natjecali, a regatu nisu propustili ni najmlađi članovi kraljevske obitelji koji su ukrali show. Pozornost okupljenih na regati bila je usmjerena prema malenom princu Georgeu i malenoj princezi Charlotte jer su svojim grimasama zabavljavali sve prisutne.

george i charlotte

Nakon što je nedavno javnost oduševio rođendanskim fotografijama koje je fotografirala njegova majka Kate, pozornost je na regati prvo ukrao George koji je događaj pratio u društvu svog djeda Michaela Middletonea, Kateinog i Pipeinog oca. Maleni princ u potpunosti je bio odjeven u skladu s događanjem pa se pojavio u prugastoj polo majici, a mornarski look zaokružio je mornarskom kapom i osvojio srca svih prisutnih.

george i charlotte

I princeza Charlotte bila je mala zvijezda regate, a nosila je plavo-bijelu prugastu haljinu s potpisom brenda Ralph Lauren Kids. Posebnu pozornost skrenula je na sebe nakon završetka regate, kad joj je mama Kate Middleton rekla je da maše okupljenima, no princeza je imala drugu ideju. Na iznenađenje svih, isplazila je jezik – ovakva je reakcija iznenadila i Kate, no i ona se nasmijala na šašav potez svoje kćeri.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori