Bunny chairs domaćeg brenda dat će novu dimenziju svakoj dječjoj sobi

Bunny chairs domaćeg brenda dat će novu
dimenziju svakoj dječjoj sobi

Kad je riječ o uređivanju dječje sobe, svaki će roditelj posvetiti puno vremena konceptu i ideji kako bi ta oaza postala pravo dječje carstvo igre, mašte i mira. U posljednjih par godina možemo crpiti nebrojeno mnogo ideja s mreža kao što su Instagram ili Pinterest gdje se može naći zaista puno kreativnih rješenja kao što su brendovi namještaja, tapeta,

Kad je riječ o domaćim brendovima, Instagram je posebno jak izvor odličnih, kvalitetnih i kreativnih dječjih brendova s kojima se može upotpuniti dizajn dječje sobe. Pisali smo već o nekolicini njih za koje morate znati, a danas ćemo tom popisu dodati još jedan – WoodlandbyA.

WoodlandbyA – bunny chairs za svaku dječju sobu

Njihova su specijalnost drveni detalji za dječju sobu, a među raznim ukrasima, policama i baby gymovima, posebno se ističu drveni stolovi i stolice s najslađim dodatkom – zečjim ušima i repićem. Izrađeni u dimenzijama za najmlađe, privlačni su baš zato jer umjesto naslona imaju dva zečja uha, a na pozadini se krije drvena kuglica, odnosno slatki dječji repić. Osim bunny stolica dostupni su i modeli s mišjim ušima, a miševima je inspirirana i klupica koju imaju u ponudi.

Sav namještaj može biti u raznim bojama, prirodnim bojama drveta ili ružičastoj, sivoj, bijeloj, žutoj, a to sve kupac bira sam. Korištene su samo netoksične boje i svi prirodni materijali, uglavnom puno drvo. Ako vas zanima kako naručiti ove slatke WoodlandbyA kreacije, posjetite njihov Instagram profil.

Učitati još
Zatvori