Inspiraciju za super dječje sobe našli smo kod hrvatskih mama blogerica

Inspiraciju za super dječje sobe našli smo
kod hrvatskih mama blogerica

@m.a.t.e.j.a.a

Kao i pri uređivanju drugih dijelova stana, namještanje dječje sobe pravi je zadatak kojem se ne pristupa olako. Dječji kutak mora biti kraljevstvo mašte u kojem je sve moguće, u kojem je igra beskonačna, a istovremeno mora biti funkcionalan prostor u kojem se sve igračke mogu pospremiti na svoje mjesto, gdje su detalji jednako ukrasni koliko su i korisni te u kojem može vladati i mir za najljepši san.

@m.a.t.e.j.a.a

Kako urediti malo dječje carstvo?

Uz rast simpatičnih malih brendova na svjetskom tržištu usmjerenih samo na klince, uređivanje dječjih soba postalo je zabavnije nego ikad. Personalizirana posteljina, lutkice, jastučići, posteri, ukrasi za zidove, šatori i prostirke za igru, toliko je stvari dostupno da se uistinu može stvoriti malo dječje carstvo.

@sonja88k

Fokus svake bebine sobe uvijek je krevetić, a njega se okružuje drugim neophodnim komadima namještaja kao što su komoda, polica za prematanje i slično. Ako imate sreću da cijelu sobu možete izdvojiti za mališana, onda zaista možete pustiti maštu na volju te u prostor unijeti fotelju na kojoj ćete odmarati/dojiti, velike mekane tepihe, taburee, police s igračkama i knjigama, a ako imate mjesta samo za jedan kutak onda ćete htjeti najbolje iskoristiti prostor pa na zidove instalirati što više funkcionalnih detalja.

@sonja88k

Inspiracija za uređenje hrvatskih mama blogerica

Kad beba poraste i krevetić zamijeni pravi krevet onda tek kreće prava igra jer u dogovoru sa svojim mališanom možete implementirati neke njemu važne detalje uz koje će uživati. Tapete su veliki hit u dječjim sobama jer služe kao poligon za maštu.

@lilihalodecoration

Stol za prematanje ustupa mjesto ormarićima ili policama za knjige i igračke, garderoba se ispunjava robicom koju je dijete samo biralo, a svaki slobodan kutak ispunjava se najdražim igračkama. Ako imate mjesta u stanu i dijete ima vlastitu sobu, razmišljajte i o lijepim tepisima koji će biti podjednako dekorativni i korisni za igru.

@lilihalodecoration

No nekad je teško zamisao realizirati ili se uopće odlučiti za stil prema kojem krenuti kad se radi o uređenju nakon što su odabrani svi ključni komadi za dječju sobu, a tu u priču uskaču brojne mame blogerice koje na dnevnoj bazi objavljuju izgled soba svoje djece i kojim detaljima su ih upotpunile.

@more_less_ines

Izdvojili smo nekoliko lijepih soba hrvatskih mama blogerica koje vam mogu poslužiti kao odlična inspiracija – one će redovito označiti brendove na fotografijama tako da znate kako točno nabaviti određeni komad, organiziraju super darivanja cool brendova i uvijek su spremne na promjenu tako da su zapravo nepresušno vrelo inspiracije kada je riječ od dječjim sobama.

@more_less_ines
@lorena_m_f
@lorena_m_f
@daniella.ods
@our_messyfairytale

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori