Mihano Momosa predstavio prvu dječju kolekciju za sve male trendseterice

Mihano Momosa predstavio prvu dječju
kolekciju za sve male trendseterice

Mihano Momosa X BebaKids

Ovih dana predstavljena je limitirana kolekcija Mihano Momosa x BEBAKIDS koja je rezultat suradnje dva vodeća srpska brenda ženske i dječje mode.

Mihano Momosa brend je brend elegancije i suptilne ženstvenosti, dok je BEBAKIDS omiljeni izbor za uzrast od 0-14 već punih 30 godina, a modeli koje su predstavili udruženim snagama su prava poslastica za male trendseterice.

U kolekciji napravljenoj za djevojčice mogu se vidjeti modeli haljinica, jaknica, suknjica nježnih boja od nezaobilaznih 3D ruža i dva nova printa, ali i casual komadi kao što su majice i hoodieji sa prepoznatljivim Mihano Momosa logom.

Limitirana kolekcija

Uzbuđenje povodom ove suradnje moglo se najbolje osjetiti na snimanju za kampanju, koje je proteklo u smijehu i igri najslađih modela, koje su prave male modne ikone. A da bi ovu suradnju učinili još posebnijom, iz Mihano Momosa brenda pozvali su djecu prijatelja da sudjeluju u kampanji, među kojima su i kćeri Nataše i Kristine Bekvalac, Hana Ikodinović i Petra Martinović.

Modeli iz kolekcije, koja je podijeljena u dvije kategorije i prilagođena uzrastima od 0-3 godine i 4-14 godina, naći će se u prodaji sredinom listopada.

Kolekcija će biti dostupna u ograničenom vremenskom periodu od dva mjeseca u premium trgovinama BEBAKIDS, koje se nalaze u shopping centrima Ušće, Ada Mall, Delta city, kao i u Knez Mihalovoj i Zmaj Jovinoj ulici u Novom Sadu, ali i u Bebakids web shopu.

Lajtmotiv ove kolaboracije obraća se prije svega roditeljima: “Podržite snove svoje djece i gledajte kako ih ostvaruju dok odrastaju.”

Foto: Dušan Petrović

Učitati još
Zatvori