Ovaj brend s raznolikim proizvodima za bebe vodi računa o praktičnosti i dizajnu

Ništa se ne može kvalitetno obaviti u žurbi, zar ne? Puno vremena je potrebno za smišljanje dizajna, pa u konačnici i za kreiranje kvalitetnog proizvoda. Od tkanine, odgovarajućih veličina do printeva, uvijek biramo samo najbolje za svoje najmlađe, a to je pravilo kojeg se drži i brend Pehr. Kvaliteta i sigurnost njihov su standard tako da su sve njihove posteljine i odjeća izrađeni od 100% certificiranog organskog pamuka. Možete biti mirni znajući da su vaša djeca opremljena proizvodima i materijalima najvišeg standarda. Bebe neće zauvijek ostati male, pa njihova budućnost uvelike ovisi o odlukama koje donesemo danas, stoga moramo mudro birati.

Praktični i lijepi proizvodi

Pehr stvara prekrasne, praktične proizvode koji su dizajnirani za svakodnevni život. Njihov cilj je od samih početaka vrlo jasan. Dizajnirati ono za što vjeruju da je korisno. Oni smatraju da su kvaliteta i dizajn podjednako važni. Osnivačice ovog brenda, Jen Kelly i Becca Perren, i same su prijateljice od kad su bile male, a kad su postale majke borile su se s tim da pronađu brend koja bi mogao točno odraziti njihov zajednički pristup dizajnu, stilu i majčinstvu. Znajući da je stvaranje savršenog prostora za bebe jednako važno i za roditelje i za bebe odlučile su kreirati same svoje proizvode s predanošću kvaliteti, održivoj proizvodnji i pažnji prema detaljima.

Pehr je žensko poduzeće koje vode žene. Upravo zato one instinktivno znaju vrijednost ženskog dodira i ponosne su što rade s obrtnicima i partnerima čije vješte ruke oživljavaju sve njihove proizvode. Prepoznaju i snagu u korištenju svog kolektivnog utjecaja da donesu pozitivne i trajne promjene. Stoga su odlučno posvećene pružanju podrške ženama na radnom mjestu. Uz to, aktivno rade na smanjenju zagađenja okoliša uklanjanjem ambalaže za jednokratnu upotrebu i prepoznavanjem održivijih proizvodnih procesa. U nastavku možete vidjeti neke od brojnih proizvoda u njihovoj ponudi. Kod njih možete naći brojne različite proizvode, od odjeće, posteljine, do proizvoda za pohranu, igračaka i dekoracije.

View this post on Instagram

Stock up on these ultra-absorbent brushed cotton and terry coverups that make getting out of the water so much easier! ☀️

A post shared by Pehr (@pehr) on

View this post on Instagram

Organic Cotton Outfitting✨ @chantell_lauren

A post shared by Pehr (@pehr) on

View this post on Instagram

Dreaming of reading my baby bed time stories and rocking him to sweet slumber 🌙🌟 11 days til my due date!

A post shared by The Boho Birdie | Lisa ᕱ Song (@thebohobirdie) on

View this post on Instagram

A place for all of the goodies. 🌼🌼🌼

A post shared by Pehr (@pehr) on

Njihove proizvode možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

0