Danski drveni namještaj za najljepšu dječju sobu

Danski drveni namještaj za
najljepšu dječju sobu

Skandinavski brendovi imaju dugu tradiciju praktičnog i vizualno prekrasnog namještaja. Najveće legende dizajna i neki od najpoznatijih komada namještaja dolaze upravo iz ovih zemalja, a kad je riječ o prekrasnim dječjim brendovima, polje djelovanja je puno šire. Gotovo svaki genijalni proizvod za dječju sobu na koji naiđemo dolazi iz Skandinavije, često iz Danske.

Danci uvjerljivo vladaju ovim segmentom tržišta. Od pribora za jelo, ukrasa za sobu, tekstila pa sve do namještaja, urediti dječju sobu proizvodima s danskim potpisom zaista je san.

Oliver Furniture za dječju sobu iz snova

Kada je riječ o dječjim krevetima, sigurno ste među mamama influencericama primijetili dizajn brenda Oliver Furniture. Bezvremenske linije krase krevetiće za najmanje bebe pa sve do onih za veću djecu. U bijeloj boji ili kombinaciji s bojom drveta ističu se svojom univerzalnošću – filozofija brenda je da se namještaj uklopi u svaku sobu i učini unikatnim s dodacima kao što su posteljina, šator ili krov koji prostor za spavanje ujedno pretvaraju u prostor za najmagičniju igru.

Fokusirani su i na multifunkcionalnost, koja prijeko potrebna kad je riječ o dječjem namještaju – da se krevetić pretvara u krevet, da se dva kreveta lako mogu složiti u krevet na kat po potrebi i slično te je za sve komade namještaja namijenjen i set za prenamjenu ako to prilika zahtjeva (primjerice dolazak još jednog djeteta u obitelj koja nema previše stambenog prostora na raspolaganju). Osim kreveta, za dječje su sobe dizajnirali i komode, ormare, stolove i stolice koji se stilom uklapaju u jednu lijepu cjelinu.

Cilj im je izdržati test vremena i biti suputnik vama i vašoj djeci kroz cijelo djetinjstvo. A s ovako lijepim i svakom domu prilagodljivim namještajem to zaista ne bi trebalo biti teško!

Što Oliver Furniture sve ima u ponudi pogledajte na službenoj stranici, a može se naručiti sa stranice Smallable.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori