Igračke koje imaju puno veću vrijednost jer ih djeca mogu izraditi sama

Možda ste već čuli za brend Oli & Carol. Ako imate baš malu bebu, onda ste sigurno i zavirili u njihovu ponudu grickalica i žvakalica za prve zubiće. Postali su prepoznatljivi jer su izrađeni od silikona, a oblikovani kao voće i povrće pa kada ih mališan drži u ustima izgleda kao žvače bananu, komadić jabuke, blitvu ili lubenicu.

Ovogodišnja situacija s pandemijom i zatvaranjem škola i vrtića koju su roditelji iskusili na poseban način ponukala je osnivačice brenda da razmisle o vremenu koje provodimo s obitelji, o aktivnostima koje smišljaju za djecu i sveukupnom kvalitetnom odmicanju od ekrana i okretanju k nekim važnijim stvarima.

Oli & Carol DIY igračke

Tako su osmislile novu DIY kolekciju šivaćih kompleta za djecu koja djeci od 6 do 12 godina omogućuje izradu vlastitih i jedinstvenih DIY igračaka kroz zabavnu aktivnost i igru rukama.

Oli & Carol uradi sam kolekcija vraća nas korak prema tradicionalnim igračkama, osnovnim životnim stvarima i provođenju kvalitetnog vremena s onima koji su zaista važni, poput članova obitelji. Njihova je misija smanjiti izloženost djece zaslonima uz zabavne aktivnosti, a šivanje je svakako jedna od njih – pogotovo kada je finalni proizvod krpena igračka s kojom se onda dijete može dugo igrati.

Umjesto kupovnih plastičnih igračaka, ovakav će način izrade dati komunicirati veću vrijednost djetetu jer ju je izradilo vlastitim rukama – a uz to se uči radu s rukama i šivanju, korisnoj aktivnosti za život kasnije.

Svaka DIY igračka izrađena je od 100% prirodnih i održivih materijala, a trenutno je u ponudi 6 različitih vrsta – banana, avokado, lubenica, mrkva, trešnja i rotkvica. U naručenom setu dobit ćete sve potrebne materijale i upute kako izraditi pojedinu igračku, što može biti zabavna aktivnost za cijelu obitelj! Oli & Carol dostavlja u Hrvatsku, navratite na njihovu stranicu.

Foto: Oli & Carol

0