#OdbrojavamDo giveaway: Darujemo vam tečaj engleskog za djecu u poznatoj školi Helen Doron

#OdbrojavamDo giveaway: Darujemo vam tečaj engleskog za djecu u poznatoj školi Helen Doron

Učiti i poznavati strane jezike u današnje je vrijeme pravo blago, zbog čega se svake godine sve više roditelja odlučuje usmjeriti svoju djecu u istraživanje i upoznavanje nekog novog jezika. Najčešći strani jezik koji djeca uče zbog svoje univerzalne prihvaćenosti u svijetu je naravno engleski, a kako ga svladati uspješno i sa zadovoljstvom, dobro znaju stručnjaci iz škole Helen Doron, koja je dosad već u kontekstu engleskog jezika obrazovala brojne domaće generacije djece.

Prije više od 30 godina, utemeljiteljica Helen Doron imala je trenutak inspiracije kada je gledala svoju kći kako uči violinu uz pomoć Suzuki metode. Dr. Suzuki je podučavao kako svirati violinu slušanjem glazbe, a ne čitanjem nota. Doron je shvatila da se na taj način može podučavati govorni jezik. „Ako Suzuki podučava jezik glazbe, zašto mi ne podučavamo glazbu jezika?“, pitala se Doron. Kao lingvist imala je duboko poznavanje mehanike jezika. Kao učitelj vidjela je izazove u podučavanju engleskog jezika kao stranog jezika kod djece

Od inspiracije do rada od doma

S tim uvidima Helen Doron stvorila je jedinstvenu metodologiju koja čini učenje stranog jezika jednako jednostavnim kao učenje materinskog jezika. Čak i bebe mogu naučiti engleski uz pomoć Helen Doron metode. Osmislila je svoj prvi tečaj za rano učenje engleskoga jezika na osnovi pozitivnog potkrjepljenja i ponovljenog slušanja. Kod kuće je snimila pjesme, napisala pjesmice i priče te počela podučavati. Rezultati su bili odlični i djeca su bila oduševljena! Lekcije su bile zabavne i živahne i simulirale su uvjete za emocionalno, fizičko, kreativno i intelektualno blagostanje mladih učenika.

Od lokalnog do globalnog poslovanja

Posao je prerastao iz rada od doma u globalnu franšiznu mrežu, a vizija Helen Doron o podučavanju engleskog na prirodan način, uz njezinu dokazanu metodologiju i kreativne materijale za učenje, uključujući originalne pjesme, animirane videozapise i edukativne aplikacije, otkrila je cijeli novi svijet za podučavanje engleskog kao stranog jezika.

Više od dva milijuna djece naučilo je engleski uz pomoć jedinstvene Helen Doron metodologije. Danas je Helen Doron English međunarodna obrazovna franšiza s više od 1000 centara za učenje u 38 zemalja, a još uvijek raste. Neosporno je i zadovoljstvo hrvatskih roditelja koji su svoju djecu upisali upravo u Helen Doron školu, a kako bi i vaš mališan dobio priliku razviti se s poznavanjem engleskog jezika, u suradnji s Helen Doron odlučili smo vam pokloniti tečaj engleskog za djecu uzrasta do 12 godina.

JOURNAL X HELEN DORON GIVEAWAY

Helen Doron, škola za rano učenje engleskog jezika, poklanja vam besplatni ogledni sat do kraja ove školske godine (do 19.6.) i set za sljedeću školsku godinu (4 knjige i pristupni podaci za Helen Doron audio/video materijale) te besplatno pohađanje tečaja u rujnu i listopadu.

Igramo se na Journal.hr Facebook stranici, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

 1. Pratiti Journal.hr Facebook stranicu
 2. Pratiti Helen Doron English Croatia
 3. Kliknuti like na objavu
 4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do petka, 29. svibnja u 12h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Lokacije Helen Doron centara diljem Hrvatske:

 1. Osijek
 2. Vinkovci
 3. Slavonski Brod 
 4. Bjelovar
 5. Koprivnica
 6. Varaždin
 7. Rijeka
 8. Cres
 9. Mali Lošinj 
 10. Split
 11. Zadar
 12. Dubrovnik 
 13. Velika Gorica
 14. Samobor
 15. Zagreb, Maksimir
 16. Zagreb, Sveti Duh
 17. Zagreb, Lanište
 18. Zagreb, Dubrava
 19. Zagreb, Zaprešić
 20. Zagreb, Gajnice
 21. Zagreb, Jarun
 22. Zagreb, Kruge
 23. Zagreb, Medveščak
 24. Zagreb, Ravnice
 25. Zagreb, Sopot
 26. Zagreb, Sigečica
 27. Zagreb, Sesvete
 28. Zagreb, Špansko
 29. Zagreb, Vrbik

Update: Dobitnica je Andrea Ognjenović. Čestitamo!

Foto: Helen Doron

Učitati još
Zatvori