Novi Lunilou badići na jednoj od najljepših hrvatskih plaža Bilotinjak

Novi Lunilou badići na jednoj od
najljepših hrvatskih plaža Bilotinjak

Koliko nam je potrebno da okrenemo negativno u pozitivno?

Koliko želimo da nam sve one toliko male stvari ponovno postanu dio svakodnevice?

Koliko su nam potrebni prizori koji nam momentalno izmame osmijeh na lice?

Prošle godine na samom kraju ljeta, na jednoj od najljepših hrvatskih plaža Bilotinjak, dječji brend Lunilou snimio je kampanju koja je za nas učinila upravo to… Izmamila nam osmijeh na lice i dala nam tračak nade kako ćemo uskoro biti upravo na toj plaži i baviti se ljetnim radostima u lunilou eco-friendly kolekciji kupaćih kostima.

Lunilou je jedan od najpopularnijih dječjih brendova i od samih početaka imaju jedan cilj i jednu misiju, a to je proizvodnja eko odjeće koja ne samo da brine za osjetljivu dječju kožu već pri tome brine i za okoliš u kojem ta djeca žive.

Djeca su nam uvijek najbitnija, a ujedno i najosjetljivija na okoliš koji ih okružuje. Upravo iz tog razloga Lunilou proizvodi pažljivo su odabrani zbog svoje kvalitete, čistoće i dizajna. Najfiniji materijali (certifikat GOTS) – 100% organski pamuk, lanena i bambusova vlakna i koža bez kroma za mokasine standard su proizvodnje ovog vrijednog tima. Uz to, svi Lunilou proizvodi podvrgnuti su procesu ozonskog pranja. To znači da su svi proizvodi prikladni za osjetljivu za kožu i ne sadrže kemijske ostatke nastale prilikom proizvodnje.

U Lunilou su dali sve od sebe da zadovolje vaše želje i potrebe. Kreirali su nešto posebno, ne samo za vašu djecu, nego i za vas. Odlučili su napraviti cijelu kolekciju kupaćih kostima za djecu i odrasle od recikliranog poliamida, izrađenog od ECONYL® regeneriranog najlona jer upravo ovakav pristup je Lunilou način kako probleme s plastičnim otpadom pretvoriti u modno rješenje!

Cijela kolekcija napravljena je sa zaštitom UPF 50 + koji integrira obje vrste UV zraka u svoj faktor zaštite: UVA i UVB te je  dostupna na www.lunilou.com

Nadamo se kako će i vama ovi prizori, koje je za vas pripremio Lunilou, izmamiti osmijeh na lica i kako ćemo uskoro svi nesmetano uživati u radostima ljeta.

U nadi kako će nam svima uskoro trebati ova divna kolekcija, na www.lunilou.com od 18. do 21.4. čeka vas i 15 % popusta na cijelu kolekciju kupaćih kostima.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori