Najljepši plišanci za vaše klince čekaju vas u Pepco trgovinama

Najljepši plišanci za vaše klince
čekaju vas u Pepco trgovinama

Na korak smo od prosinca koji označava ono najljepše doba godine ispunjeno raznim obiteljskim druženjima, svečanostima i okupljanjima. Upravo je sastajanje s obitelji i klincima ono najljepše u blagdanskom razdoblju kad nastaju uspomene koje želimo pamtiti zauvijek, a šlag na torti uvijek je otvaranje poklona koje smo pomno birali za naše najdraže. Reakcija kojoj se ponajviše veselimo upravo je ona mališana u obitelji koji ne skrivaju oduševljenje novim sitnicama koje će uljepšati njihovu svakodnevicu i ispuniti je igrom. Za njih je otvaranje poklona poseban trenutak koji predstavlja vrhunac blagdanskog i božićnog veselja pa je zato jedinstven osjećaj kad baš ‘pogodimo’ ono što su tako priželjkivali.

Igračke koje će svakom klincu izmamiti osmijeh

No, bez obzira jeste li roditelj klinaca, drugi član obitelji ili bliski prijatelj, more igračaka koje se danas nudi u brojnim trgovinama svakako može imati onaj overwhelming učinak zbog kojeg se lako izgubiti u silnoj ponudi. Kako biste ove godine na vrijeme pronašli savršen poklon za svoje mališane, prekopali smo ponudu popularnih trgovina i brendova i zaključili da je ona u omiljenoj trgovini PEPCO bez premca ovih blagdana!

PEPCO je već godinama na našoj božićnoj shopping listi zahvaljujući izvrsnim cijenama, ali i bogatoj ponudi uz koju u jednoj trgovini možemo pronaći poklon za svakog člana obitelji. Za mališane imaju zbilja spektakularan izbor provjereno dobrih igračaka – bez obzira kakve interese pokazuje dijete, garantiramo vam da ćete u PEPCO ponudi igračaka pronaći ono što će mu izmamiti osmijeh na lice. Od šarmantnih oversized plišanaca preko Barbie kuće, kuhinja za djecu i interaktivnih igračaka, raznih autića i drugih detalja -u ponudi smo pronašli savršen poklon za svakog mališana u krugu obitelji!

Najljepši plišanci koji će dugo uveseljavati djecu

Mnogi od danas i danas čuvaju one posebne plišance koji nas nostalgično podsjećaju na djetinjstvo. Bilo da su pospremljeni u kutiji ili izloženi u malom kutku vaše sobe, zasigurno u vama evociraju drage uspomene. Ovog Božića poklonite svojoj djeci jednog baš takvog plišanca i to u oversized ili normalnoj veličini i u izdanju koje će ih najviše razveseliti.

Edukativni kompleti i igračke koje će potrajati

Pronašli smo i niz zanimljivih edukativnih igrački koje potiču klince na razmišljanje, a istovremeno su neodoljivo zabavne i omogućuju im da koriste i razvijaju motoriku pri čemu uživaju. Od plastelina do slagalica s kockicama ili tornjevima s lopticama, bilo koja od ovih igračaka razveselit će mališane koji vole istraživati svijet oko sebe. Ono najbolje kod brojnih igračaka iz ponude je da će potrajati dugo vremena i klincima će svaki put iznova biti interesantno slagati slagalice, posebno u društvu prijatelja.

Ideja za klince s raznim interesima

Bez obzira je li dijete kojem planirate kupiti poklon trenutno zainteresirano za svijet autića, voli se igrati s Barbie lutkama ili pak uživa u igranju s raznim tematskim igračkama, kao što je primjerice dječja kuhinja ili komplet s bušilicom i alatom, ne možete pogriješiti s odlaskom u PEPCO trgovinu. Igračke možete i kombinirati, ako darujete mališana kojeg trenutno zanima baš sve oko njega, i tako napraviti ultimativni božićni paketić.

Osim raznolike ponude koju donosi ovih blagdana, u PEPCO trgovinama volimo kupovati jer su dostupne u cijeloj Hrvatskoj, cijene su uvijek vrlo pristupačne, a postoji i opcija povrata unutar 30 dana.

Foto: PEPCO


Učitati još
Zatvori