Baby kolica u retro stilu

Baby kolica u retro stilu

@peaches.and.lemons

Jedna od najvažnijih stvari na shopping listi budućih roditelja su kolica. Ovo sredstvo za prijevoz već je stoljećima must have za bebe i malu djecu dok još nisu spremna za hodanje, a i nakon što prohodaju. Davne 1700. dizajnirana su prva kolica i otada su promijenila mnoga lica, napredujući u tehnološkom smislu da budu okretnija, lakša, sigurnija i sve u svemu jednostavnija za korištenje.

@peaches.and.lemons

Moderni načini izrade, starinski izgled – kolica My Angel Cab

Brend My Angel Cab vratio se nekoliko desetaka godina u prošlost, no samo izgledom svojeg modela kolica. Moderni aluminijski okvir može podržavati više različitih košara, a jedna od najzanimljivijih je retro košara od pruća koja podsjeća na neka minula vremena.

Iako je baza pletena, ona se ispunjava najfinijim pamučnim navlakama kako ne bi bila pretjerano prozračna. Krov je izrađen od termoizolacijske tkanine koja osigurava hladniju unutrašnjost košare za vrijeme vrućih dana i umjerenu toplinu kad je vani hladnije. Zbog mekanog madraca bebi je u svakom trenutku ugodno. Velika zapremnina prostora ispod košare dozvoljava prijenos dodatnih torbi, a kolica se u odvajanje košare i kotača lako sklapaju.

@myangelcab

My Angel Cab nudi svojim kupcima brojne načine personalizacije izgleda kolica i instaliranja različitih dodataka – od promjene materijala do dodatnih torbi i slično. Dostavljaju u Hrvatsku – na službenoj stranici pogledajte što sve nude.

@ikvrouwvanjou
@valeriebrems

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori