Dječji brend čije proizvode jedan po jedan dodajemo u svoju kolekciju

Dječji brend čije proizvode jedan po
jedan dodajemo u svoju kolekciju

Neki se brendovi baš posebno izdvajaju svojom estetikom. U svijetu dječjih proizvoda većina takvih dolazi iz Skandinavije, gdje je ljubav prema dobrom dizajnu urođena i proizvodi koje najpopularnijih brendovi imaju u ponudi su, osim po izgledu, vrlo prepoznatljivi i po svojoj funkcionalnosti.

Pisali smo već o Liewoodu, Stokke Tripp Trap hranilica je bestseller već desetljećima, a danas ćemo predstaviti jedan o kojem se kod nas ne priča puno, iako je fantastičan i ima ga za kupiti u hrvatskim trgovinama. Mushie je osnovan u SAD-u, s proizvodima koji nastaju u Danskoj i kao takvi reflektiraju naslijeđe skandinavskog dizajna.

Jako volimo Mushie

Mushie je nastao kao želja jedne mame da svojoj bebi ponudi ono najbolje, eco friendly i održive proizvode, koji će se kvalitetom izdvajati od ostalih, a dizajnom zauzimati posebno mjesto u vašem domu. U manje od godinu dana uspjeli su iz male distributerske firme poznatih Bibs duda kreirati vrlo uspješan brend koji je prepoznat diljem svijeta.

U ponudi imaju lančiće za dude, swaddle dekice, čašice za slaganje, no ono po čemu su postali prepoznatljivi su setovi za jelo koji uključuje silikonske podbradnike i podmetače, plastične zdjelice, tanjuriće i pribor.

dječji brend Mushie

Od konkurencije se, osim materijalima, izdvajaju prekrasnim bojama koje su uvijek savršeno pogođene te uzorcima koji su nenametljivi, u velikoj mjeri uniseks i u svakom svom izdanju preslatki. Mekani silikon jako je ugodan na dodir pa podbradnici nisu bebama omča oko vrata i periv je u perilici, podmetači odlično prianjaju na stol tako da zajedno s posuđem neće tako poletjeti na pod, a kad i poleti – ovo posuđe od posebne vrste plastike neće tako lako popucati. Osim toga perivo je u perilici za suđe i sigurno za korištenje u mikrovalnoj.

Za sve mame koje vole stylish i praktične stvari, Mushie je zaista odličan odabir. Možete ga pronaći u trgovinama kao što su Male stvari, Lafaboo, Annika Baby, Svijet beba itd.

Foto: Mushie

Učitati još
Zatvori