Mini Talk by Ne.Ne.Ne.: Aromaterapija i kućni wellness za mame i djecu

Mini Talk by Ne.Ne.Ne.: Aromaterapija i
kućni wellness za mame i djecu

U multibrand dućanu za djecu Ne. Ne. Ne. ovu srijedu pričalo se aromaterapiji. Aromaterapija predstavlja primjenu eteričnih ulja u svrhu poboljšanja psihofizičkog stanja čovjeka, održavanja zdravlja i ljepote. Anamarija Pažan Morović, vlasnica Laurus Slow Spa centra upoznala je poznate mame s Instagrama s osnovnom paletom eteričnih i biljnih ulja pogodnih za mame i djecu i pokazala im kako ih na jednostavan način koristiti u svakodnevnom životu. Od poznatih Instagram mama Ne.Ne.Ne. su posjetile Petra Cicvarić, Tena Letica i Danijela Šola Kušec.

Aromaterapija za mame i djecu

Anamarija Pažan Morović demonstrirala je način izrade mješavina za njegu i masažu za bebe i djecu. Mame su također mogle naučiti kako napraviti antistres kupku za vlastito opuštanje te kako izraditi mirisni sprej za posteljinu. Eterična ulja osobito su pogodna za izradu organskih, prirodnih i zdravih mješavina za liječenje pelenskog osipa i osjetljive kože djece. Za kupku za bebe potrebno je jednu čajnu žličicu hladno prešanog kokosovog ulja pomiješati sa jednom kapi eteričnog ulja lavande i jednom kapi eteričnog ulja mandarine. Mješavina se jednostavno prelije u vodu za kupanje.

Odjeća koja miriši i pamti miris ljudskog tijela

Ne. Ne. Ne. u svojoj ponudi ima kolekciju odjeće branda Nununu world koja u samoj tkanini ima enkapsuliran poseban miris koji traje do sedam pranja. Kroz suradnju s laboratorijem specijaliziranim za mirise, dizajneri su odjeći dodali novu dimenziju doživljaja mode koju mališani obožavaju. Mini Melissa cipelice, također dostupne u ponudi Ne.Ne.Ne. dućana izražene je od posebne Melflex gume koja specifično miriše, a što je toplije, to je miris intenzivniji.

Tkanina branda Snooze Baby, također dostupnog u Ne.Ne.Ne. dućanu ne miriši, ali zato pamti miris ljudskog tijela. Tako bebu nakon što provede vrijeme u nježnom zagrljaju roditelja, kada je sama umiruje miris mame i tate koji osjeti na svojem bodiju ili ručniku za kolica.

Pronađite Ne. Ne. Ne. online: Facebook stranica / Instagram profil

Učitati još
Zatvori