Journal.hr adventsko darivanje: Play Up baby kombinezon iz Ne.Ne.Ne. Storea

Journal.hr adventsko darivanje: Play Up baby
kombinezon iz Ne.Ne.Ne. Storea

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

NE.NE.NE STORE POKLON ZA NAJMLAĐE

Božićno vrijeme najčarobnije je kroz oči onih najmlađih koji će i ove blagdanske sezone uživati u sjaju lampica, prvim pokušajima klizanja, slatkim keksićima i uzbuđenju koje uvijek donosi božićno jutro i otvaranje poklona. Još jedan poklon koji može razveseliti vašeg mališana je  baby kombinezon s potpisom brenda Play Up iz zagrebačkog Ne.Ne.Ne Storea. Uz divan prugasti kombinezon (veličina: 18 mjeseci), Ne.Ne.Ne. Store pripremio je i poklon paket La Roche Posay krema za njegu osjetljive kože – bebine, ali i mamine.

Ovih blagdana, jedan sretnik ili sretnica ima priliku osvojiti Play Up baby kombinezoni iz Ne.Ne.Ne. Storea. Sve što morate napraviti je:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @ne.ne.ne.shop Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 11. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Dobitnica je Sarah Ivanković (@sarah_kossita). Čestitke!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ◇ᴊᴏᴜʀɴᴀʟ (@journal.hr)

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori