Meghan Markle i princ Harry postali su roditelji djevojčice

Meghan Markle i princ Harry postali
su roditelji djevojčice

Meghan Markle i princ Harry u nedjelju popodne razveselili su brojne obožavatelje objavivši da su postali roditelji djevojčice. Vojvotkinja od Sussexa rodila je u petak, a par je malenoj odlučio dati ime Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

Na svijet je stigla Lilibet Diana

“Lili je rođena 4. lipnja u 11:40 sati u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital u Santa Barbari. Majka i dijete su dobro te se nalaze kod kuće”, stoji u priopćenju. Par je imenom koje su odabrali za malenu odao počast kraljici Elizabeti II., čiji je obiteljski nadimak Lilibet, dok je srednje ime Diana odabrano u čast pokojne princeze Diane.

Vijest o dolasku prinove Meghan i Harry objavili su i na svojoj službenoj stranici Archewell. “4. lipnja blagoslovljeni smo dolaskom naše kćeri Lili. Ona je više od onoga što smo zamišljali te smo i dalje zahvalni na ljubavi i molitvama koje primamo iz cijelog svijeta. Hvala vam kontinuiranoj ljubavi i podršci tijekom ovog vrlo posebnog razdoblja za našu obitelj”, napisali su.

Da očekuju drugo dijete, Meghan i Harry objavili su na Valentinovo, a da je u pitanju djevojčica, otkrili su u ožujku, u intervjuu s Oprah Winfrey. Čestitamo sretnim roditeljima!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori