Maleni princ Louis danas slavi 3. rođendan! Kate i William predstavljaju njegove nove portrete

Maleni princ Louis danas slavi 3. rođendan! Kate i William predstavljaju njegove nove portrete

Iza britanske kraljevske obitelji dva su uistinu tužna tjedna, u kojima su se morali pozdraviti sa svojim najstarijim članom, princom Philipom i vojvodom od Edinburgha, koji je preminuo u 100. godini života. Kraljičin suprug ispraćen je veličanstvenim sprovodom, održanim prošle subote, koji je usprkos brojnim ograničenjima nametnutim pandemijom svejedno bio ceremonija za pamćenje.

Odlazak princa Philipa na pragu okruglog, 100. rođendana, vremenski se našao vrlo blizu kraljičinog 95. rođendana ovog tjedna, pa se umjesto proslave, Elizabeta II. zahvalila svim Britancima i ljudima diljem svijeta na podršci koju joj pružaju u ovim teškim vremenima.

A razloga za barem maleni osmijeh i sreću ima i u redovima vojvotkinje i vojvode od Cambridgea, Catherine i Williama, čiji sin Louis danas puni svoje velike 3 godine! Kate i William navikli su nas na objavljivanje portreta svoje djece na njihove rođendane, a iznimka nije ni ova godina. Prvi u nizu, objavljen sinoć, pokazuje nam princa Louisa kao vrlo sretnog i nasmijanog dječaka na svom biciklu, tik prije odlaska na prvi dan vrtića. Danas će bez sumnje Kate i William objaviti još nekoliko portreta, a mi im se već veselimo.

Foto: Kensington Royal

Preporuka

Zatvori