‘Mai for Girls’ – nova kolekcija dizajnerice Majde Postružin dokazuje da se dobar stil njeguje od malih nogu

Nakon uspješne suradnje s dječjim zborom ‘Zagrepčanke i dečki’, kad su u njezinim kreacijama mališani nastupali sa Severinom na nedavnoj dodjeli glazbenih nagrada TOP.hr, ali i povodom osme godišnjice na modnoj sceni, zagrebačka dizajnerica Majda Postružin, poznata po vlastitom modnom brendu – ‘Mai by Majda’, predstavila je ‘Mai for Girls’. To je kolekcija namijenjena djevojčicama i tinejdžericama, za koju su joj inspiracija bile njezine kćeri – Kiara i Korina.

„Oduvijek sam željela, kako u svakodnevnom životu, tako i u nekim svečanijim prilikama, svojim djevojčicama obući nešto posebno i novo. Upravo radi toga sam, otkako sam postala majka, bila primorana, osim kreiranjem odjeće za odrasle, baviti se i dječjim modelima, zbog čega sam se s vremenom jednostavno zaljubila u dječju modu. Kada sam vidjela osmijeh na licima tih malih djevojčica, kao i to koliko su sretne kada obuku nešto posebno i drugačije, shvatila sam da je to nešto čime se želim baviti”, otkrila je dizajnerica o motivima koji su ju ponukali na još jedan uspješan korak u karijeri. Također, dala je naslutiti kako je ova kolekcija, koja je namijenjena najmlađim fashionisticama, samo uvertira za novu proljeće/ljeto kolekciju, koju će nositi malo starije ljubiteljice mode, a motivi će, kao i ljubav prema ženama najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – modi, biti zajednički.

Ono što Majdu odlikuje od samog početka njezine karijere jest činjenica da jako puno pažnje posvećuje materijalima, što je vrlo važna stavka kada je u pitanju dječja moda. Mnogim roditeljima je udobnost materijala na prvom mjestu. Sama kolekcija ‘Mai for Girls’ sastoji se od haljina, suknji i majica, a materijali koji prate kolekciju su pamuk, čipka, til, saten i neizbježne šljokice. U kampanji, nastaloj u suradnji sa ShoeBeDo-om, prevladavaju uglavnom pastelne boje. Sve je poprilično romantično i nježno, što priliči pravim princezama.

Novom kolekcijom, vlasnica modnog brenda ‘Mai by Majda’, ostvarila je sve svoje snove uz mnogo truda, kreative i rada. Ovaj brend žene osvaja jednostavnim krojevima, prirodnim materijalima i izrazito nosivim modelima. A kako izgledaju kreacije iz snova, prava mala umjetnička djela u koja se djevojke, žene i curice zaljubljuju na prvi pogled, može se vidjeti u zagrebačkom showroomu, na adresi Dudovec 51, Facebook i Instagram stranici te webshopu www.maibymajda.com.

Foto: Tina Kadoić

0