Hrvatski dječji brend lunilou uvodi nas u bajkovitu jesen

Hrvatski dječji brend lunilou uvodi
nas u bajkovitu jesen

Lunilou nas ne prestaje oduševljavati svojim predivnim kolekcijama. One svaki put iznova pronađu put do svojih kupaca zahvaljujući prepoznatljivom minimalističkom dizajnu. Uz to, njihova misija ne brine samo o vašim mališanima nego i o okolišu. Ekološka održivost je nit vodilja u svemu što stvaraju sestre Ivana i Izabel. Kao začetnice ovog divnog brenda, one već petu godinu zaredom uspješno objedinjuju udobnost i stilsku prepoznatljivost u jedinstveni lunilou.

Kreativne sestre i njihov tim često nas iznenade

Svaka kolekcija i kampanja je jedna nova priča estetski dorađena do najsitnijih detalja. Ni ovog puta nije ništa drukčije! “Lunilou je od samih početaka držao jednu posebnu priču, kako u dizajnu tako i u kvaliteti. Svaka kolekcija i svaka kampanja rezultat je istraživanja i pomnog odabira materijala kako bi svojim malim i velikim klijentima pružili točno ono što zaslužuju, udobnost i kvalitetu bez kompromisa“, objasnila je suvlasnica Ivana Čirjak.

Nova jesenska kampanja snimljena je u čarobnom ambijentu

Jedna kuća u samom centru Zagreba poslužila je kao idealna kulisa za razigrane male modele. Upravo oni su novoj lunilou kampanji dali dašak dječje radosti i radoznalosti.

Najkvalitetniji 100% organski pamuk jedini je materijal u kojem možemo zamisliti bezbrižnu i najudobniju jesen za naše najmanje. Upravo zato smo izabrali taj materijal za gotovo sve proizvode iz naše najnovije kolekcije. Kao i u svakoj kolekciji do sad održivost nam je bila glavna misija i vizija te su naši komadi s razlogom u neutralnim bojama bez previše uzoraka kako bi olakšali nasljeđivanje odjeće s generacije na generaciju. Upravo kvalitetom materijala možemo garantirati dugovječnost naših proizvoda koji i nakon mnogobrojnih pranja ostaju isti kao novi“, rekla je Izabel Kovačić.

Nova kolekcija za jesen/zimu donosi modele majica, tajica, trenirki i košulja za djevojčice i dječake. Svi komadi izrađeni su od od 100% organskog pamuka i muslina pa pružaju iznimno ugodan osjećaj nošenja. Isto tako pružaju nesputanost koja je u igri naših mališana jedna od najvažnijih značajki. Ova, najkonkretnija do sada, kolekcija je napravila još jedan korak prema pravome eco friendly brendu i poslovanju  u vidu dizajna, tkanina i ručnih dorada. Vjerujemo da će se sve to izrazito svidjeti svim ljubiteljima lunilou dizajna.

Kolekcija je već dostupna na lunilou stranici, a uskoro će se moći vidjeti u novom lunilou showroomu u samom centru Zagreba. Više informacija možete potražiti na njihovoj službenoj web stranici ili službenom Facebook i Instagram profilu.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori