Najstylish dječja odjeća koja se besplatno dostavlja diljem cijelog svijeta

Najstylish dječja odjeća koja se besplatno
dostavlja diljem cijelog svijeta

U potrazi za najslađom dječjom odjećom najčešće nailazimo na nježne komade u neutralnim, mirnim bojama. Uz visoku kvalitetu koja je neophodna kada je riječ o dječjoj odjeći, poželjne su, naravno, i prihvatljive cijene. Ipak, svaka stylish mama želi da njeni mališani budu posebno veseli i zapamćeni, da nose malo “drugačije” komade od onih široko dostupnih koje viđamo po svuda. Pronašle smo upečatljiv Instagram profil brenda Little Occasion koji ima sve samo ne običnu odjeću i kombinacije – morale smo ga podijeliti sa svima vama. Razigrani mališani i roditelji diljem svijeta ga obožavaju jer dječju modu podiže na stepenicu više.

Little Occasion

Little Occasion singapurski je brend koji donosi stylish i pristupačnu, povoljnu dječju odjeću namijenjenu djeci od 0 do 8 godina. Dostava je besplatna diljem svijeta, a trenutno je i cijeli asortiman snižen za 20%. Osim majica, hlača i haljina u ponudi su i one-piece komadi, kombinezoni i tregeri te setovi, odnosno kompleti gornjih i donjih dijelova. Tu su i jakne, baloneri, sakoi, prsluci i kaputi, a od dodataka su u ponudi kape, šeširi, sandale i šlape.

Brend je specifičan po šarenim bojama, veselim uzorcima i kombiniranju neočekivanih komada. Mogle bismo reći da je ovo jedan od najstylish dječjih brendova, a iako neki komadi izgledaju kao da su smanjena verzija odjeće za odrasle, na djeci baš sve njihove kombinacije djeluju ležerno, opušteno i zaigrano.

Little Occasion ima najslađu odjeću za bebe, djevojčice i dječake, ali i veliku ponudu matching komada i outfita za cijelu obitelj. Čim ih ugledate, izmamit će vam osmjeh na lice!

Učitati još
Zatvori