Brend najnježnije ručno rađene dječje odjeće koji nas je osvojio

Brend najnježnije ručno rađene dječje
odjeće koji nas je osvojio

U mnoštvu zanimljivih brendova s lijepom dječjom odjećom, potrebno je “ono nešto” da bi se neki novi brend istaknuo i osvojio svijet. Upravo se tako nešto dogodilo s brendom Hejlenki. Od kako je osnovan, 2019. godine, Hejlenki je osvojio srca roditelja koji svojim najmlađima žele pružiti isključivo najkvalitetniju, najudobniju, a ujedno preslatku odjeću za svaki dan. O njima su već pisali Elle, Vogue i brojni drugi svjetski mediji, a u nastavku pogledajte o čemu se točno radi.

Hejlenki odjeća za najmlađe

Ovaj njemački brend proizvodi predivnu odjeću za najmlađe, za djecu 0-5 godina. Sva odjeća proizvodi se u EU, a najvažnije, ima sve potrebne certifikate o ekološkoj proizvodnji i certificiranim organskim materijalima, kako bi mališanima osigurali samo najbolju kvalitetu i udobnost, te izbjegli alergije i iritacije na koži. Odjeća dolazi u paleti svih neutralnih boja; u brojnim nijansama bež, smeđe, sive, kaki, nježno žute i prljavo bijele. Komadi su jednostavni, najčešće jednobojni, no dolaze i s nježnim detaljima i uzorcima.

U ponudi su majice, veste, jakne, kratke i duge hlače, bodiji, kape, čarape, dekice te nekolicina dječjih igračaka. Sve su kolekcije dizajnirane, osmišljene i proizvedene u Njemačkoj, a inspirirane su skandinavskim stilom. Osim webshopa, u Njemačkoj se uskoro otvara i prvi dućan brenda.

Učitati još
Zatvori