Ova praktična i lijepa sippy šalica otporna je na prolijevanje

Ova praktična i lijepa sippy šalica
otporna je na prolijevanje

Prelazak s bočice ili dojke na čašu može biti izazov za puno mališana, a sippy šalica sa slamkom idealan je proizvod za prevladavanje ove faze. Stručnjaci savjetuju prelazak s bočice na čašu u neko doba između 12 i 24 mjeseca starosti djeteta. Naravno, to nije toliko jednostavno kako zvuči i tijekom učenja će zasigurno biti mnogih situacija u kojima će se svašta prolijevati po podu. Upravo tada će vam odlično doći jedna Liewood Ellis sippy šalica.

Ellis sippy šalica od silikona je sigurna za vaše dijete

Vaše dijete može početi koristiti sippy šalicu čim počne jesti čvrstu hranu. Pokušajte o sippy šalici misliti kao o mostu koji će vaše dijete dovesti do korištenja prave čaše ili šalice na koje se možete prebaciti čim vidite da dijete uspravno drži svoju sippy šalicu. Liewood Ellis sippy šalica je kao stvorena za ovo prijelazno razdoblje. Sadržaj u šalici se nikad neće proliti, a sama šalica neće se razbiti čak ni ako padne na pod. Uz to, možete ju prati u perilici posuđa. Ellis sippy šalica dostupna je u zemljanim tonovima, a na vama je samo da odaberete najdražu nijansu.

Ellis sippy šalica ima poklopac s malim izljevom koji se može koristiti sa ili bez slamke. Njezin poklopac je i izvrstan način za to da vaše dijete vježba finu motoriku dok uživa u svježem napitku. Ovu sippy šalicu možete staviti u zamrzivač do -20 stupnjeva Celzijevih, a uz to ona ne sadrži štetne tvari poput BPA, bisfenola i ftalata te doprinosi čišćem okolišu.

Liewood je brend raznolikih organskih proizvoda

Liewood kreira neodoljive proizvode za modernu obitelj – od organskih tekstilnih proizvoda i meke pletenine do posuđa od bambusa u prekrasnim oblicima i nježnim bojama. Svi proizvodi zajedno stvaraju jedinstveni, čisti i jednostavni svemir. Njihova je ambicija jednostavna – zagovaraju sporo življenje te stvaraju proizvode koji će trajati generacijama. Sjedište Liewood brenda je u Kopenhagenu, a njihov je svemir duboko ukorijenjen u nordijsku tradiciju dizajna.

Ovaj brend dizajnira konceptualno jake proizvode poštujući nježnost i nevinost djetinjstva i životni stil modernih obitelji. Čisti oblici i nježni printevi puni osobnosti idu ruku pod ruku s funkcionalnošću. Ovi proizvodi kreirani su od najfinijih materijala i s modernim pristupom dizajnu. Imaju beskompromisan i etičan pristup proizvodnji uz najbolje moguće materijale koji su prošli strogu kontrolu kvalitete. Uz to, osobno prate svaku kolekciju od stola za crtanje do police za pohranu.

Liewood Ellis sippy šalicu možete nabaviti i kod nas u web shopu na linku.

Foto: Liewood

Učitati još
Zatvori